Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Uwielbiam Cooka! Chyba wszystkie jego książki przeczytałam.dobrze ze to juz za mna, teraz czas na Robina Cook'a)
. Chyba pora jakieś bezalkoholowe sobie strzelić, może mi przejdzie.Zobacz załącznik 395719
bułeczki z powidłami się pieką;D
mata ale z ciebie pracowita kobieta; ja nie mam serca do ogródkowych zajęć, na szczęście u nas ciocia siedzi w ogródku, bo to kocha więc mamy porządek
ooooo matko mata ty to masz energi ja bym sobie liscie pograbala ale niemoge![]()

M juz poinformowany, że czeka go przekopanie trawnika pod warzywniak ;-)ale Ci Mata zazdroszczę tego ogródka, już się nie mogę doczekać kiedy będę miała własny, chociaż jak znam życie, to wtedy będzie tysiące innych ważniejszych rzeczy niż ogródek właśnie, zawsze tak jest![]()
yeah! musze sie wam pochwalic- wkoncu udalo mi sie dokonczyc ksiazke nad ktora sie bardzo dlugooo meczylam.... teraz czas na nowa lepsza... oby...... powiem wam ze drugi raz tak sie umeczylam z ksiazka co dziwne na ksiazka Kinga, a z reguly je pochlaniam... dobrze ze to juz za mna, teraz czas na Robina Cook'a)

kochana oby cie nie dopadla mnie chyba dopadlai trzyma od niedzieli mam nadzieje ze sobie cos nadwyrezylam i ze przejdzie ale jest masakrea niemoge doslownie nic robic a wieczorkiem asz mi lzy sie polaly z bolu
![]()
i mi kontrolowane "puszczanie" łez zawsze przynosi ulgę ;-)

)