MaMicurina
Fanka BB :)
od tego sa fora ze kobiety sie nakrecaja ale tez podnosza na duchu wiec troche czasem jest to uzasadnioneI mam ochotę co niektórym z was zasadzić porządnego kopabo same się nakręcacie! Więcej wiary, dziewuszyska!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
od tego sa fora ze kobiety sie nakrecaja ale tez podnosza na duchu wiec troche czasem jest to uzasadnioneI mam ochotę co niektórym z was zasadzić porządnego kopabo same się nakręcacie! Więcej wiary, dziewuszyska!

muszę się wziąć za siebie
ale pisałam, żeby się nie nakręcac, jak waga jest mniejsza/większaHej Kobietki![]()
Mata ale żeś mnie załatwiłaja sobie wmawiałam, że te moje 65 kg to nic takiego a winnam 62 ważyć
![]()
jeśli to Ciebie pocieszy -znajoma - chudzinka jakich mało w ciązy przytyła 40 kg - po prostu tak przybierała, ciąża prawidłowa, synek zdrowy - 5 miesięcy po porodzie wróciła do swoich 60 kg i wcześniejszej figury 

na szczęście wytłumaczyłam jej, że widocznie zaspała i poleciała się bawić.
cześć laseczki
ja dziś w pracypadnięta, bo pół poranka spędziłam stojąc w korkach
![]()
lecę zrobić sobie kawę, bo zasnę na biurku....

:-)

Dziś mu mówię że Jagódka mnie kopie a on - niee mama to chiba synek :-)