reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ja też nieeee.. moze i jest to co delikatnie czulam jakis czas temu, ale tu w domu to tv gra, pies biega szczeka, ktos cos gada wciaz i do pozna w noc jak nie spie to sie nie skupiam na tym zupelnie ;-) A w anglii to potrafilam w ciszy lezec godzinami czytac czy chociaz na kompie i wtedy czulam rozne roznosci dziwne w organizmie ;-)
Wiec pozostaje mi juz teraz czekac na mocne strzaly, mam nadzieje, ze przez ten tłuszcz nie bede jedna ztych co nic nie czuja :-(

do 24tc podobno mozna nie czuc wiec spokojnie mamy jeszcze czas (bynajmniej ja se tym jakos nie przejmuje bo widziałam jak moj maluch kopie na usg a ja nic nie czuej wiec wszystko jest ok) przyjdzie na kopniaki pora a pozniej sie bedziemy martwic jak czuc nie bedziemy jak bedzie sie zblizał 24tc

MaMicurina na kiedy masz termin ??

Kasiurek , Doris to wychodzi że mój jest chudzielec - waży niecałe 14 kg

Kasiurek też miałam Ci pisać o stołeczku, są też fajne nakładki na kibelek żeby dziecko nie "wpadało" do dziury :tak: Jest też opcja żeby spróbować z nocnikiem wtedy sam będzie mógł siadać :tak:

nasza robi na nocnik w domu,jak gdzieś idziemy to na kibelek,ale też musze ją sadzac,najgorsze jak nie ma w pobliżu wc i nie chce zrobić na trawkę,zaciśnie i koniec

nasza waży około 15

MaMicurina na kiedy masz termin ??

Kasiurek , Doris to wychodzi że mój jest chudzielec - waży niecałe 14 kg

Kasiurek też miałam Ci pisać o stołeczku, są też fajne nakładki na kibelek żeby dziecko nie "wpadało" do dziury :tak: Jest też opcja żeby spróbować z nocnikiem wtedy sam będzie mógł siadać :tak:
nakladke mam !!!! ale i tak trzeba modego podsadzic, kupie stolek;] moj smyk nie chce na nocnik! a i sukces bo popoludniu sie obudzi i mamoooooo ja chce siiiii pielucha sucha ;]

reklama
miska :-D:-D mój za to uwielbia naturalne WC ,ostatnio w na działce u moich rodziców robił kupę pod drzewkiem bo nie chciał iść do kibelka :-D

Nie mam pojęcia ile kosztuje 4d nie robiłam nigdy :no:

Kasiurek no widzisz jaki mądry chłopczyk :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry