reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Witam z rana!

Amandla dzięki za info - homeopatów nie używam, tantum verde na ból gardła, ale drosetux chyba będzie ok, a co najważniejsze jest bezpieczny w ciąży :tak: musze M do apteki wysłać

Mi się pierwszy raz udało szybciej od Dobrusi obudzić! A wczoraj siedziałam długo bo czapeczkę robiłam... mała juz lepiej, ja się troche męcze, ale wszytko zmierza ku lepszemu ;-)

a tak poza ty dziś u nas przymrozek :szok:
Ivi widze, że na wieśc o mrozach zrobiłas porządek na ogrodzie - ja się cieszę, ze zrobilam szybciej, bo teraz nie miałabym jak. Ciekawe jak ostatnie poziomki w tym sezonie, bo chcialam dzisiaj zerwać ...

miłego dnia!

abed to dobrze że za bardzo Cię nie męczy oby jak najszybciej przeszło :tak:

Pinula Amanda pijemy za Wasze połówkowe :-D
koktajle-owocowe-inne-organiczne_203318.jpg

Ktoś jeszcze dziś świętuje ?? ;-)

Mata
chyba tak jak pisała Amandla Drosetux się nadaję i wszystkie syropy dla małych dzieci . Ale możesz też zapytać farmaceutę .

anula ja też tak mam że jak muszę iść na badania to wtedy jestem sraaaaaaaasznie głodna :-D

Borys zaniósł dziś paniom tulipanki , wszystkim po drodze do przedszkola wyjaśniał co niesie i dla kogo :-) fajnie że mu to taką radochę sprawiało :-D

Ostatnia edycja:
witam sie z rana byla nieobecna ale mnie katar tak meczy ze niemam sily na nic nawet na nadrobienie was patrze tylo czy sa jakies nowosci z wizyt ale na pogaduszki niemam sily :( malenstwo widac ma sie dobrze bo bombarduje mamusie a dzisiaj rano to sie tak wystraszylam ze szok hehhe wstaje rano klade reke na brzuszek i taki malutki sie zrobil boze jak sie wystraszylam masakra ale co sie okazalo to malenstwo splynelo sobie gdzies tam wglab mnie a jak mausia polozyla raczke to odrazu wyskoczylo :) i brzuszek wrocil do normalnych rozmarow :D

witam się i ja
dzisiaj dzieci mają wolne to ja sobie troszkę dłużej poleżałam,ale nie wiem czy to był dobry pomysł bo głowa troszkę tli

no nasz maluch coś strajkuje wczoraj wielka cisza była z kopniaczkami,powinien coraz bardziej mamie dawać znać,że jest i wszystko jest ok a tu nic cisza

dzień dobry, ja też już otworzyłam oczka, ale nadal w łóżeczku. Mąż obok jeszcze śpi ale chyba zaraz go obudzę bo głodna się robię i może śniadanko mi zrobi. JA dziś do pracy od 15 do 24.....a on wolne:/

reklama
Witam Was i życzę miłego dnia :-)
U mnie dziś panowie kończą remont i od jutra udaję się na zakupy i meblowanie :-)
Już sie nie moge doczekac zamieszkania w duzych 2 pokojach a nie jak przez miesiąc w jednym:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry