reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lastpetunia ja tyle wlosow gubie ze mama mowi ze nie dlugo bede nosic peruke:-Da plakac tez placze bez powodu, dzisiaj tez dalam koncert siedzialam w pokoju i wylam, ale z jakiego powodu sama nie wiem:-)wiec to chyba normalne w naszym stanie, a myslalam ze to tylko ja tak mam:-)

reklama
Hej Kobietki :)

ja cały weekend w szkole spędziłam a po szkole dodatkowo jeden dzień u Sis na imprezce :-) wypiłam swoje pierwsze kilka łyków prawdziwego trunku tj szampana :) był pyszny ale bałam się strasznie i tylko odrobinkę :) dla spróbowania :)

Tricia ja tak tęsknie za dobrym winem, aż mi się śni po nocach :) piwkiem (żywczykiem) też bym nie pogardziła:cool::cool::cool:

Tunia
gratuluję !!!! Wyglądałaś pięknie i ślicznie się uśmiechałaś non stop widać, że szczęśliwa :) :-D:-D:-D:-D:-D
Ale nam się ślubnie zrobiło :) Mini dziewczyny się nie przyznały a tu takie panieńskie mogły być i okazje do piccolo :laugh2::laugh2:

Maruusia i Lastpetunia - dziewczyny gartuluję :) :laugh2::laugh2:

Wszystkim Nowym Mężatką jeszcze raz życzę wytrwałości, silnych nerw i ugodowych mężów :cool::cool: :laugh2::laugh2::laugh2:

A i jeszcze się pochwalę - jutro mam połówkowe usg :) doczekałam się :)

Ostatnia edycja:
Witam kochane:-)
Lina trzymam kciuki za polowkowe:-)
Ja zaraz sie zbgieram bo bedziemy wyjezdzac, bede do Was zagladac codziennie bo poprostu nie umiem zyc bez tegto forum no i oczywiscie bez Was:*:-DMilutkiego i cieplego dnia bo u mnie jest -1!:-(

Witam z rana!

Lastpetunia spokojnie, na razie może więcej gubisz, ale póxniej to malutko będzie wychodzić włosów i staną się gęste :tak: tylko po porodzie będą znów garściami wychodzić :cool2:

Mała mi kolejną noc ładnie przespała, zero kaszlu. Teraz jeszcze cos pokaszluje, ale już malutko. Dzis ostatnia dawka leków, a jutro chyba do przedszkola :tak: tylko ja zasmarkana chodzę... jak nic zatoki zainfekowane :confused2:

miłego dzionka!

Tunia, Marusia - Wszystkiego najlepszego i gratulacje!

Witajcie:) nie mam czasu na razie żeby nadrobić co napisałyście przez weekend. Od dzisiaj biorę wolny tydzień, ale miałam tyle planów na dziś, a tu w nocy Emilka okropnie kasłała, a rano wymiotowała dwa razy, więc została w domu.Idę z nią do lekarza dzisiaj, ale jak zwykle jest problem u nas z pediatrą w przychodni i zapisali ją do internisty. Ja też idę do gina dzisiaj, ale tylko po zwolnienie i zapisać się na połówkowe. Na szczęście przyjedzie babcia, żeby pobyć z Emilką. Ech... miałam sobie odpocząć, pozałatwiać różne sprawy, pojeździć po sklepach, ale się nie zapowiada...

witam poniedzialkowo a wiec 20 tc zaczynamy hyht ! no ja mam do gina dzis isc wczorja tka mnie bolalo ze hcodzic nie moglam i to chyba wina tego ze odsatwiam duphaston ;/ wiec chyba nie bedzie tak kolorowo pozatym boli mnie dalej ale juz nie tak ;/

ale kobietki klikacie :szok:

tylko tak przeleciałam co na klikałyście

Tunia,Marusia,Lastpetunia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,wszystkie 3 wyglądałyście ślicznie

no i mamy nowy tydzień
jutro poproszę Was o trzymanie kciuków bo mam sprawę w sądzie,a to nic miłego bo będę walczyć o zwiększenie alimentów na dzieci,ciężki będę miała dzień okropnie nie lubię sądów :-(

reklama
Miska duzo spokoju na jutro i bez nerwów!
Kasiurek idz jak najszybciej do tego lekarza i niech rozwieje wszystkie twoje watpliwosci, za duzo sie stresujesz wszystkim!

Ja dzis zaczynam 18 tydzien.. leci nie wiadomo kiedy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry