Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
5 kg mam na plusie. oczywiście dzidzi zdrowie najważniejsze
zwłaszcza w pierwszej ciąży . Dziecko to naprawdę duża zmiana i oczekiwanie tego może być bardzo stresujące ... do tego dochodzą hormony i masz mieszankę wybuchową ;-)
Oj ja to dobrze znamWitam marcóweczki!!!!
Kobietki nie mogę opanować swojej złości. wczoraj to miałam apogeum... na rodziców, potem na mojego P.wrrrrr.... każda nawet mała rzecz mnie drażni!!!! Poszłam do kina się odstresować ale połowe seansu myslałam o tym że zupełnie niepotrzebnie sie wsciekałam, że moi bliscy maja ze mna niezła jazde. po prostu miałam wyrzuty sumienia...... ciężko mi zapanowac nad emocjami :-(
...moja mama codzień mnie znosi...a do tego cały dzień bo na L4 jestemtaki piękny dzień ze musi byc choc troche mily :-) wzajemniepozdrawiam z trójmiasta i życze miłego dniaja dziś na "wygnaniu" u mojej mamy
![]()
odchudzanie,zdrowe czy niezdrowe to zawsze moim zdaniem ubytek witamin,a ciaza na pewno jeszcze ich zabralaodnośnie wypadających włosów, to ja mam może 1/4 tego co przed ciążą, wypadają mi garściami, aczkolwiek ja przed ciążą się odchudzałam, więc coś czuję, że pośrednio przez to odchudzanie wypadają mi włosy, a ciąża jeszcze dołożyła swoje 3 grosze, łykam witaminy cały czas, jem mnóstwo warzyw i owoców, ale
A ja mam takie pytanie...czy czułyście że wam "pulsuje" macica...bo ja dzis czulam rano i zastanawiam sie czy to ok.... sam dół macicy w sumie
jak dla mnie zbyt rytmiczne jak na ruchy malenstwa...
zloszcze sie na wszystkich i wszystko doslownie- ostatnio skladalam szuszarke do prania i cos mi nie poszlo to
mialam ochote ja wyrzucic przez okno
i tak ogolnie ze wszystkim....
no i na dzis na obiad pomyslow brak.....
My z moim męzem zawsze ciezko znosimy rozstania- przez neta gadki pisane to ciezko wyczuc ton wypowiedzi, no i ja zdenerwowana rozstaniem, ciaza, hormony no daje mu czasem popalić wiem :-( Wczoraj tez juz furii prawie dostalam i naprawde jestem pelna podziwu jak obrocil rozmowe tak, ze bylo juz ok i pozegnalismy sie w zgodzie.. Ma biedak naprawde cierpliwosc do mnie
Ledwo otworze oczy łeb boli, wszystko drazni i pić sie chceee. Macie tez zwiekszone pragnienie ?? Potrafie 2 l sprita wypic na dzien

witam poniedzialkowo a wiec 20 tc zaczynamy hyht ! no ja mam do gina dzis isc wczorja tka mnie bolalo ze hcodzic nie moglam i to chyba wina tego ze odsatwiam duphaston ;/ wiec chyba nie bedzie tak kolorowo pozatym boli mnie dalej ale juz nie tak ;/
u mnie to pulsowanie na dole to pierwsze kopniaki byłyja bardziej to czułam jakby ktoś mnie tam paluszkami smyrał intensywnie ;-)
ale to tak bardzo nisko bardzo bardzo i rytmicznie :-) hehe
mam nadzieję, że nie na długo