Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Angel mój lekarz mi zajrzał tu i tam i stwierdził, że chce mnie poobserwować, bo mam brązowawą wydzielinę... mam się dziś zgłosić na oddział, a przy okazji badania mi zrobią, no i polezę trochę.... mam nadzieję że to nic groźnego

to widze ze nie tylko ja ide dzis na oddzial ;/Angel mój lekarz mi zajrzał tu i tam i stwierdził, że chce mnie poobserwować, bo mam brązowawą wydzielinę... mam się dziś zgłosić na oddział, a przy okazji badania mi zrobią, no i polezę trochę.... mam nadzieję że to nic groźnego
Kasiurek no właśnie przeczytałam, ze obie idziemy poleżakować i obie na mężów czekamy w związku z tym
Angel to fakt, że mój lekarz jest z deka nadopiekuńczy ale cenię go za to, że nie olewa żadnych objawów... z resztą powiedział mi, że z moimi problemami to i tak dawno w szpitalu nie byłam, bo takie ciąże to się praktycznie w szpitalu prowadzi; on i ja mamy się poczuć pewniej dzięki temu, że będę pod ręką