Mini55
&&&&&
Aadka ale się uśmiałam z Twojego posta ( pozytywnie
) Musisz być bardzo poukładana 
Co o jedzenia to ja też tak mam . A picie .. no cóż ja tak miałam pod koniec ciąży i lekarka podejrzewała cukrzyce ... ale wyniki wyszły dobrze . Ja podejrzewam że miało to związek z siarą , bo wówczas już mi się sączyła ;-)
Doris biedna Emilka ... to ją wymęczy :-(
Przekaż jej od Cioci bajeczki
Darmowe Bajki i Historyjki Obrazkowe Dla Dzieci - Bajki z rzutnika - od Bobiego
MaMicurina jak bardzo Cię męczy to może kawa pomoże , a jak nie, to apap spróbuj zażyć
) Musisz być bardzo poukładana 
Co o jedzenia to ja też tak mam . A picie .. no cóż ja tak miałam pod koniec ciąży i lekarka podejrzewała cukrzyce ... ale wyniki wyszły dobrze . Ja podejrzewam że miało to związek z siarą , bo wówczas już mi się sączyła ;-)
Doris biedna Emilka ... to ją wymęczy :-(
Przekaż jej od Cioci bajeczki

Darmowe Bajki i Historyjki Obrazkowe Dla Dzieci - Bajki z rzutnika - od Bobiego
MaMicurina jak bardzo Cię męczy to może kawa pomoże , a jak nie, to apap spróbuj zażyć
I powtarzam sobie, ze to normalne i wiekszosc tak ma a jednak po głowie tlucza sie zle mysli.. no naprawde tego nie chceeeeee!!
i spaceru z gremlinami moimi
wstyd mi samej przed soba.... 
ale wczoraj po kłótni (strasznej) wkońcu pierwszy raz powiedział, że ze mną on nie gada on może córkę przytulić a nie mnie
a dziś chyba ze stresu na śniadanie wtrąbiłam (zjadłam to zbyt delikatnie powiedziane) całą paczkę piegusków milki :-) jak to stres działa na człowieka ;-)