Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć dziewczyny
miśka - ale może wreszcie będziesz miała to za sobą... powodzenia!
ja dziś mam nerwa bo bunt dwulatka u nas pełną gębąTymek wymyślił sobie zabawę w bicie mamy i psa. Podchodzi i z płaskiego w twarz albo mordkę psa daje. Ciężko zareagować
tłumaczymy że to źle i to boli, obrażamy się, ale póki co z marnym efektem
Teraz młody bajki ogląda a ja spróbuję trochę popracować...![]()

Wczoraj jak przyjechalismy oczywiscie tak mnie wyprowadzil ze sie zgubilismy:-)ale kto droge odnalazl oczywiscie ze JA!:-)On to kiedys zginie bezemnie i jeszcze mowi do mnie ze on chcial sie przespacerowac nawet nie umie sie przyznac ze zabladzil
Pięknego dnia Wam zycze, w Warszawie piękne słońce:-)Buziaki:*ano wlasnie nie chcialam dokladac apapu bo biore cos na zaparcia od czasu do czas... a kawa nie pomaga...to fakt
ja mam nerwy ale przez tą sprawę,najbardziej mnie drażni,ze będę musiała patrzeć na jego gębę,wkurza mnie bardzo bo dzieci nie widziały go już 4 miesiące,a mieszkamy w tym samym mieście
ja dziś mam nerwa bo bunt dwulatka u nas pełną gębąTymek wymyślił sobie zabawę w bicie mamy i psa. Podchodzi i z płaskiego w twarz albo mordkę psa daje. Ciężko zareagować
tłumaczymy że to źle i to boli, obrażamy się, ale póki co z marnym efektem
![]()

będzie wszystko dobrze :-)
), ja z rana po fiolke na mocz poszłam do ośrodka (u nas przyjmuja mocz do badania tylko w specjalnych fiolkach...), małe zakupy i do domku. Zaraz zabieram sie za kopytka, potem na pocztę i po małą ;-) u nas dzis piekne słonko az chce się cos robić!
Angel ( nie krytykuje żeby nie było ;-)) ale z takim podejściem nic bym Borysowi nie kupiła na urodziny , mikołaja ... no bo kto wie czy dożyje tego dniaZazdroszcze dziewczynom co tak szaleja beztrosko z zakupami dla dziecka itp.. ja dzis dostalam sporo ciuchow ciazowych,ucieszylam sie ale dominowala mysl "moze to na wyrost, moze cos sie jeszcze stanie.."
nie umiem inaczej!

. Nawet nie chce wam pisać co moje koty miały z Borysem 
.