reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Perelandra witaj w domku :-) coś dziwne kobitki były w tym szpitalu :sorry2:

Ja nie mogę z tymi hormonami - dzisiaj rozpłakałam się, jak Emilce puściłam bajkę "Pradawny Ląd". Dzieci dinozaury zostały bez rodziców po trzęsieniu ziemi - musiałam wyjść do łazienki, żeby Emilka nie widziała jak płaczę, ale takie to było strasznie smutne... Normalnie nie zdarza mi się płakać na filmach - a tym bardziej dla dzieci.

no ja długo nie mogłam bajki o Bambi czytac małej (chodzi o moment, kiedy mysliwi strzelają do mamy Bambiego i jelonek zostaje sam):zawstydzona/y:

Ja dziś poszalałam, małej kapciuchy zrobiłam i skończyłam golfik zamiast szalika pod płaszczyk (ma fajny płaszczyk, tylko ciąge odkrytą szyję, bo bez kołnierza... ). Jutro dzień zakupów będzie, ale pojedziemy z rana, potem małej po buty i mam nadzieje, że do 11 w domku będziemy :sorry2: M chce wszystkie pierdółki zamontować w łazience i naprawic w koncu światło w pokoju i korytarzu, bo coraz szybciej ciemno i ciężko z samymi lampkami sobie dac radę :sorry2: (mocy urzędowej juz chyba nabrało, bo bujamy się bez centralnego światła z pól roku :dry:)

reklama
Perelandra witaj !! :-)
Ojej a co one na jakiejs patologii? Ze takie nastroje? Bożesz ja jestem tak strasznie gadatliwa, że bym zwariowała :zawstydzona/y:
A powiem Ci , ze smaruje sie ta perfect mama i poki co nic nie ma- na cyckach nielicze bo tam byly juz od ciaglego odchudzania sie i przybierania;/

ja to już w desperacji kupię coś z vichy... na sali w szpitalu leżała dziewczyna, która miała na brzuchu rozstęp na rozstępie i stwierdziłam, że JA TAK NIE CHCĘ, a widze, że mi się to dziadostwo rozprzestrzenia :crazy:

Perelandra witamy cię gorąco spowrotem w naszym gronie:-) Ciesże się z Toba i maluchem wszytko dobrze.

Nie zaglądałam tutaj od wczoraj, jeszcze nie zdażyłam nadgonić co naskrobałyscie, ale mam nadzieje że jutro was poczytam:-)

U mnie dziś kiepsko z nastrojem. Rano znowu wymiotowałam:/ i w sumie cały dzień nie czułam się dobrze. W pracy poryczałam się z 3 razy..... ale miałam godiznną przerwę w pracy i się zdrzemnęłam i było juz troszkę lepiej:-) ale i tak po pracy zasnelam na 2 godziny a miałam wielkie plany na sprzatanie. Ale mężulek mówil ze tak słodko spalam, ze nie chciał mnie budzić.
Jutro jadę na poszukiwanie jakiegoś płaszcza na zimę.... mam n dzieje ze coś znajdę

Ja zmykam już do łózka Dobranoc

a poza tym mam coraz większe rozstępy od samego dołu brzucha... potrzebuję dobry krem, jakiś sprawdzony i przede wszystkim działający

Kochana najwazniejsza jest systematyka! krem wcale nie musi być drogi. Ja polecam oliwke i krem z babydream, albo po prostu zwykła oliwke dla dzieci! Wmasowywac czesto i sporo.
Dobrze że już jestes w domu :-)

Marcóweczki dobranoc. Spokojnej nocy i łatwego zasypiania! JA czekam jeszcze na mojego lubego (dopiero zmiane skonczyl) i do wyrka spac. Jutro o 5ej pobudka. Jedziemy do Poznania kilka spraw załatwić, a przy okazji mam zamiar pobuszować po H&M ♥na mamowym i dziecięcym dziale :tak:

papa!!!! trzymajcie się zdrowo!!!!

dziewczyny ja polecam kosmetyki z serii Oillan. Ja mam balsam i oliwkę którą dodaję się do kąpieli :-) jest bardzo fajna, jak leżysz w wannie to czujesz jak ci się gromadzi dłuszczowidło na skórze, ale po wytarciu nie jest takie tłuste jak oliwka dla dzieci... a ponieważ nie leżę w wannie codziennie to smaruję się nią też na wilgotną skórę... no i są bez zapachowe co dla mnie nie jest bez znaczenia... moja kuzynka w tej oliwce a raczej parafinie bo tak się to fachowo nazywa, kąpie dzieciaki

cześć laseczki
młody rąbie śniadanko (czyt: pije mleko) a ja kończę herbatkę i zaraz zbieeramy się na łażenie po sklepach :) może coś fajnego malutkiej upoluję:D

miłego dnia dla wszystkich!!

reklama
Witam!

Ja dziś też na zakupy lecę. Koniecznie coś do smarowania brzusia musze kupić - mam co prawda fajna oliwkę z ziaji, ale ona nie jest ciążowa, więc boję się stosować. A tak mnie brzuś swędzi, że czasem nie wyrabiam...
Dzis nocka lepsza, tylko 2 razy do małej wstawałam :tak:

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry