Bozienka24
Fanka BB :)
ivi wpraszam sie na zupke
hmm wam pepek wywala a mi nie troszke sie zmniejszyl ale niema tragedi ehhh pewnie przy chlopcach szybciej wychodzi pepek podobno i chyba cos w tym jest 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mam wafelka - mam dobry humor :-)
Manta - czasami trza być wręcz chamskim i twardo powiedzieć co i jak <wiem,że top rodzina i ja też jestem taka że duuuużżżżo przemilczę ale do czasu> jak przegina to trzeba ostro. Zazwyczaj jest tak że taka osoba się wielce obrazi na pare tyg a potem udaje że nic się nie stało, więc spoko. A jak się obrazi na dobre to znaczy że lubi krytykować innych a krytyki swojej osoby nie znosi,więc trudno..... Ale skoro zadręcza twoją mamuśkę,to walcz o święty spokój dla Was wszystkich <to ona się martwi o ciebie a ty o nia i kółko się zamyka> ww ogóle relacje rodzinne są trudne...ale bądź silna Kochana!