Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aadka- u nas bedzie to samo z weekendowym tatusiem... 5 dni w tyg w pracy zaczyna ok 11-12 a konczy o 23, co atakow to tez mialam taki ostatnio to siedzialam na schodach 10 min bo sie balam ruszyc
Wymysil to chyba tylko ktos kto sam za biurkiem siedzi do 16
Mojego tak sponiewierala praca dzisiaj ze zasnal jak dlugi na lozku w samych bokserkach i ptaszka mu widaca ja glupia zamiast go przykryc to sie smieje i zdjecia robie
![]()
Pewnie by sie zbulwersowal:-)a zdjecia mu pokaze jak wstanie:-)nie moja wina ze to i owo mu wychodzi![]()

Angel - skąd ja to znam... Mój pracuje w teorii na 2 zmiany... Tyle, że o tych zmianach dowiaduje się w zasadzie z dnia na dzień. Ułożona rota dla jego szefa jest niczym i zmienia tak jak mu pasuje.
Więc np. idzie w piątek na wieczór od 16- ok. 2 w nocy + 20 min powrotu do domu, a w sobote idzie na 8 rano... Albo pracuje 7 zmian i w dodatku 7 wieczorów... Ehh mam dość tej jego pracy i cieszę się jak głupia, że w niedzielę ostatni dzień pracy, ale za to pracuje cały dzień- od 8 do 1 w nocy...
Bardzo fantastycznie a teraz to ja Tobie powinnam podziekowac za mustele i dziekuje bardzopocimkam pociumkam
![]()