• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
MantaZG
Mieliśmy mieć Agame jeszcze w terrarium... ale w miejscu terrarium okazało się, że będzie łóżeczko
laugh.gif
laugh.gif

...a w łóżeczku też gad;D

no po prostu świetna zmiana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

villandra oj tak ;-) Nie wiem powinnas do grupy zamknietej dolaczyc wkoncu, tam w watku z fotkami troche poszalalam z fotami ;-)
Psy, koty, konie, szczury, króliki.. wszystko uwielbiam.. A i jaszczura zawsze chciec chcialam ;-)

Spoko - jeszcze nie kumam o co biega, ale pewnie się dowiem:tak:, na razie ślicznie dziękuję - miło mi się zrobiło - mam tylko nadzieję, że nie mówimy o zamkniętym... oddziale ;-):-D:-p

reklama
O ludzieee ale głodna jestem....

Ostatnio o 11:00 jadłam kanapkę - teraz mnie głód złapał - Mamusia przygotowuje jutrzejsze impreze imieninową :-D:-D kupa pyszności a nic ruszyć nie mogę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystko w sumie jeszcze nie zdatne do zjedzenia... a mi język zaraz w ... wpadnie:-):-):-) takie zapachy :tak::tak::tak: jeszcze z godzinkę i wszystko dojdzie :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry