mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam z rana!
Pinula oj to miałaś niespodziankę...
Lina zazdroszczę wypadu nad morze! A do wizyty dotrwasz, szybciej zleci jak jakąś robotę sobie wynajdziesz, żeby czasu nie odliczać ;-)
Ajako no to impezka udana była ;-) a rodzinką się nie przejmuj, chociaz to przykre, że tak się zachowali....
Kasiurek, szkoda, że teściowa ma takie podjeście, ale co tam, na teściowej świat sie nie kończy
Anula nie za dobrze Ci z Twoim M co tak kucharzy? ;-)
U nas pobudka po 6 była, bo córka się zerwała
ale wczoraj mielismy dośc intensywny dzień, bo na występy pojechaliśmy - ale córcia super się spisała, super jej tańczenie szło (większość tańców zatańczyła). Szkoda, że to ostatnie wystepy przed przerwą... ale jeszcze troche do się w stroju nie dopnę (wczoraj mi poszło zapięcie w spódnicy i na kiku niteczkach jakoś przetrwało, ale by było jakby mi sie zsuneła podczas wystepu
)
remontowo to dziś będziemy konczyć kładzenie rur i może zacznie się obudowa płytami g-k...
Pinula oj to miałaś niespodziankę...
Lina zazdroszczę wypadu nad morze! A do wizyty dotrwasz, szybciej zleci jak jakąś robotę sobie wynajdziesz, żeby czasu nie odliczać ;-)
Ajako no to impezka udana była ;-) a rodzinką się nie przejmuj, chociaz to przykre, że tak się zachowali....
Kasiurek, szkoda, że teściowa ma takie podjeście, ale co tam, na teściowej świat sie nie kończy
Anula nie za dobrze Ci z Twoim M co tak kucharzy? ;-)

U nas pobudka po 6 była, bo córka się zerwała
ale wczoraj mielismy dośc intensywny dzień, bo na występy pojechaliśmy - ale córcia super się spisała, super jej tańczenie szło (większość tańców zatańczyła). Szkoda, że to ostatnie wystepy przed przerwą... ale jeszcze troche do się w stroju nie dopnę (wczoraj mi poszło zapięcie w spódnicy i na kiku niteczkach jakoś przetrwało, ale by było jakby mi sie zsuneła podczas wystepu
)remontowo to dziś będziemy konczyć kładzenie rur i może zacznie się obudowa płytami g-k...

. Zresztą widać że ma super podejście do dzieci , dziś tak zagadała Borysa że obiecał że przyjdzie do przedszkola w czwartek, mimo że rano mówił że nie będzie chodził
Jak powrót do pracy ?? Bardzo bolało ??:-)