Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najlepiej laptop, nowy aparat albo komputer a jak rower to porządny a nie taki zwykły, jeżdżący
mimo, iż człowiek chce jak najlepiej nigdy nie dogodzi 
Robiła mi tylne zęby i pod koniec myślałam już że mi szczeka odpadnie .... A teraz założyła mi opatrunek i boję się nim gryźć bo jeszcze jest miękki ( a minęło już dwie godziny) a wizyta dopiero za tydzień ... Mam nadzieję że jak trochę połknę to nie zaszkodzę dzidzi 

No niestety ;/ takie zycie keidys sie dostalo zlote kolczyki, zegarek dlugopi i kalkulator w komplecie i tyle ..a teraz na komunie skutery, quady,komputery, komorki iphony itd (w gowie sie nie miesci!!!)Mam taką nadzieję - wiem, że moi rodzice też tyle mają w planach dać - są emerytami z najniższymi stawkami :-( każdy chciałby dać jak najwięcej - w czerwcu chrzestną zostałam miałam wtedy drugą pracę, było mi lżej bo zawsze te 1000-1500zł było więcej w domu ( w zależności od ilości zleceń) to dałam 500 ale teraz no nie wyciągnę sobie z gardła :-(
Najgorsze są teraz te wygórowane wymagania - na komunie rower?? śmiechnajlepiej laptop, nowy aparat albo komputer a jak rower to porządny a nie taki zwykły, jeżdżący
mimo, iż człowiek chce jak najlepiej nigdy nie dogodzi
![]()