Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jesli tylko bedzie chcial (on sam) to wszystko sie na spokojnie pouklada, nie liczylabym jednak, ze spowoduje to pojawienie sie dziecka. To zupelnie, diametralnie zmienia sytuacje malzenska, rodzinna i nikt mi nie powie, ze jest lzej i sielankowo, problemy sa i jesli wisza i ciagna sie za nami z czasu 'przed dzieckiem' to na prawde nowa sytuacja nie powoduje, ze one znikna i beda lzejsze do rozwiklania
villandra- nie przeginaj z tymi pracami!!

ale inna rada , którą wychaczyłam w Twoim poście - nie chodź skarżyć się na M do sąsiadki - chyba, że to naprawdę zaufana osoba....

hej
Villandra faceci są inni :-) . My też mieliśmy mały kryzys albo i nawet kilka ...
Villandra a co byś chciała najbardziej zmienić , co Ci najbardziej na dzień dzisiejszy przeszkadza ??
a to powoduje, że najmniejsze kłopoty i niepowodzenia urastają do Himalajów.
, ale można przecież się uśmiechnąć, przytulić - nie chcę być powietrzem, a tak się niestety często czuję), jak mówię, to chcę być słuchana - żeby potem takich akcji jak wczoraj nie było - przecież nie mówię do kota/ściany tylko do człowieka, nie? Chcę mieć partnera, a nie duże rozpieszczone dziecko - ale może to już za wielkie wymaganie ;-)
A ja nadal a w łóżku:/ Antybiotyk łykam od czwartku ale na razie nie widze poprawy. W nocy sie duszę, i muszę caly czas spać na siedząco. poczekamy do wtorku i w środę znowu do doktorka po następne zwolnienie.
W ogóle mój szef wczoraj wrócił z urlopu i pyta się mojego meża a co mi dolega ze do pracy nie mogę chodzić. A mój mówi ze infekcja górnych drog oddechowych, dusi sie chrypa , ledwo mówi. To potrzebuje zwolnienia aż na 1,5 tygodnia? ( zwolnienie mam tylko na razie na tydzien) a on chyba liczyć nie potrafi. Zrobił kwaśna minę i poszedł. myślałam ze go zabije jak mi mój opowiadał. CHyba zrobię mu na złość i jeszcze na 2 tygodnie zwolnienia pójdę![]()
. Na gardło i kaszel stodal + jakieś propolki (bez cukru!), potem tantum verde do ssania.nusia współczuję serdecznie - u mnie już zdecydowana poprawa.
A jaki antybiotyk bierzesz? U mnie udało się bez - tylko euphorbium w sprayu do nosa i sinupret w tabletkach na zatoki. Do tego wzmacniająco rutinoscorbin i - jak mi się pzrypomniało/chciało - wapno. No i oczywiście maść majerankowa polecona przez dziewczyny. Na gardło i kaszel stodal + jakieś propolki (bez cukru!), potem tantum verde do ssania.
Tak czy inaczej - wracaj szybko do zdrowia i pełni sił :-)