reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejo:-)
Bylismy wywołac zdjecia ze slubu dopiero wrocilam.
Pytalam w aptece o ta mustele i kosztuje 80 zl:szok:i bede zamawiac przez internet jest taniej nawet z przesylka.
A te tabletki co mi przepisal to jakas masakra!!!!Wielkie i wcale nie przyjemne!!!!:-)nie lubie ich:-)

reklama
Dzień dobry sobotnio..
Jak nie urok to przemarsz wojsc.. Wczoraj maz mi pisze, ze sie przeziebil..
Dzis ja wstaje z głowa jak sklep, gardlo drapie,pokasluje.. Nie no nie mam znowu sil juz na te przeziebienia... Nigdzie nie wychodze grzeje sie w domu herbatami..co innego zostalo..
jeszcze tydzien...........

Pij herbatke z cytryna i miodem i wygrzewaj się. Podobo to najlepsze lekarstwo, mam nadzieje ze ci pomoże. Bo mi tak nie za bardzo pomogło :-/

No to schodki zrobione - wyszło wszystko cacy, lepiej nawet niż pierwowzór i taniutko - baaaaaardzo siem cieszem :-D:-D:-D:-D:-D

Do żelazka nie dotarłam - i już nie dotrę - a co tam - jutro też jest dzień - a na dziś mam po prostu dosyć i już.Kropka.

A ostatnio miewam czas na zgagę (imbiru nie chcę nawet próbować - bleeeeeeeeee).
Zjadłam mandarynkę (tyle tu o nich się pisało) - zgaga.
Wczoraj wieczorem kaszka na mleku - zgaga.
Dziś na obiad placki - zgaga.
Banana - zgaga.
Jakby wierzyć w te zabobony, to Dzidzia jak nic urodzi się z warkoczami :happy2:.

hejjj
Byłam w szpitalu . Pojechałam sprawdzić bo jednak ból całkiem nie ustąpił więc dla czystego sumienia pojechałam .... PORAŻKA ...
Pan doktor zbadał mnie ginekologicznie i wszystko tam na szczęście jest ok , no ale łożyska mi nie sprawdził ( najbardziej właśnie obawiam się tego odklejania ) bo nie zrobi mi USG jak nie będę przyjęta na oddział :no:
To mi właśnie zaproponował leżenie na oddziale bez zbadania czy wszystko jest ok ...
więc pojechałam do domu ...
Jak jest u was w szpitalu ?? Jak coś jest nie tak to was badają i robią USG czy każą wam zostać na oddziale ????

villandra moje małe to chyba będzie miało kołtuny niezłe, też mam zgagę po wszystkim nawet po wodzie i herbacie; rennie trzeba zawsze mieć pod ręką i tak jak pisała mata pomaga ciepłe mleko pite małymi łykami (potem miałam zgagę ale nie wiem czy po mleku, czy po kanapce z pasztetem :-p)

Mini u nas nawet nie badają, bez przyjęcia na oddział, ewentualne usg po badaniu (ale to nie zawsze, zależy od lekarza). Zostawiają na 3-4 dni na obserwację i jak wszystko jest ok to puszczają...:baffled:

reklama
Perelandra w sumie to sie już do tej zgagi przyzwyczaiłam - nie jest tak źle i daję radę

Mini ja się nie wypowiem, bo na szczęscie nigdy jeszcze nic złego się nie działo i nie miałam potrzeby jechać do szpitala czy choćby do gin poza wyznaczonymi wizytami wyjątek stanowił telefon w sprawie tych leków na przeziębienie.
Przykro mi, że nie mogę pomóc, ale trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry