reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Zamowilam ten balsam Pamlmersa zobaczymy co on jest warty.
Jakos nie mam weny dzisiaj do niczego, po tych tabletkach to tylko chodze i wkladki zmieniam bleeeee:baffled:

reklama
Doczytałam mniej więcej wszystko. Mężowi założyłam blokade rodzicielską :P heheh więc mogę spokojnie isc spac tymbardziej że od rana znowu przygoda :( ze szkołą :( buuuuu
miłej nocy wszystkim i jutro jeszcze lepszego dnia. Buziaki dla wszystkich :*

Pinula dziękuje za zainteresowanie!
Wiesz sciągałam czarny kolor z włosków.. Juz probowalam nie raz po domowemu :zawstydzona/y: i tylko niszczylam wlosy i nic ztego nie wychodzilo.. Wkoncu postanowilam jednak wybulic i po przylocie bylam pierwszy raz. 3 godziny siedzenia, sciaganie kolorku przez pasemka ( duza ilosc) na roznego rodzaju brązy przeplatane czarnymi pasmami. No i teraz etap drugi ( znowu trzy godzinki :baffled: ), sciaganie reszty czarnych pasemek i farbowanko tym razem na..czerwien ;-) Efekt super, nie spodziewalam sie , ze tak sie da ladnie wyjsc z tego czarnego.. juz po tylu latach mialam dość, a tym bardziej reraz jak rosna tak szybko i przy jansym odroscie wygladalam po tygodniu juz okropnie..
No ale jestem preszczesliwa teraz :-)

Dziękuje Wam raz jeszcze za mile slowa.. Jutro w domu caly dzien wiec dogrzeje sie mam nadzieje :tak:

Ostatnia edycja:
No to mi się przysnęło i teraz będę barany liczyć przez godzinę
Karolka
głos oddany, zdjęcie super :-)
Angel wygrzewaj się i kuruj, zdrowia życzę :tak:cobyś męża nie zaraziła jak przyjedzie ;-)
A co do włosków, to uwielbiam jak mi ktoś coś robi na głowie – od mycia po przez strzyżenie i farbowanie, do czesania... tylko jakoś ostatnio rzadko bywam

Dziewczyny usg jest zazwyczaj na oddziale i dopiero po przyjęciu łaskawie je robią

pinula współczuję mężowskiego braku zainteresowania; mój to chyba jednak anioł (ale jak on przestaje być aniołem, to we mnie wstępuje furia więc wyjęci nie ma:-p)

Ehh Pere przerażasz mnie ;) Mnie to fryzjerki mogą robić co chcą z głową bo ja wtedy ODPŁYWAM..
Tak jak ktoś lubi podrapać plecki czy tym podobne to ja mam tylko zawsze do męża hasło "posprawdzasz mi włoski??" przed snem :-D A polega to na takim przekładaniu pasemka po pasemku jakby się czegos na tej głowie szukało , a ja..... odjazd nie ma dla mnie nic przyjemniejszego :zawstydzona/y: ( no dobra wiadomo ekhm(. A pomyslec, ze wszystko zaczelo sie od tego, ze kiedys w lesie pies zlapal kleszcza i ja sie przestraszylam i wlasnie tak mi męzo sprawdził włosy czy nic nie mam. Przeklina ten dzien za kazdym razem jak juz zaczynam przed snem "Misiu..." :-D:-D

Oj laski a ja poszłam na całego na allegro :zawstydzona/y: Kupiłam 4 bluzki i walczylam do ostatnuch sekund o nie :szok::zawstydzona/y: Duze takie rozmiary myslalam, ze nikt nie bedzie bral a jednak byla jazda ;-) Ale maja taki kroj , ze a - najwazniejsze, ze duzy zapas w cyckach bo sa teraz wielkie a podejrzewam, nie ja to wiem, ze beda ogromne na koniec, b- tez przy mojej posturze nie wierze, ze pod koniec nie urosne jescze bardziej ;-) No coz zobaczymy jak beda lezec teraz a jak potem, ale kazda jednak mi sie tak podobala, ze nieumialam zrezygnowac :zawstydzona/y:

Angel skoro wpadły Ci bluzki w oko to szalej :-) co tam te 4 sztuki w porównaniu z wszystkimi rzezami, które kupujemy w życiu ;-):-D
dopadł mnie głodomór, to chyba pójdę spać
wchodzę w 23 tydzień i dowiedziałam się, że: ulubionym dźwiękiem dziecka jest "głos mamy, kiedy śpiewa lub mówi do mnie." to od jutra zaczynam częściej śpiewać :-p

reklama
Ale uroczyscie przysiegam, to juz ostatnie ciuchy ciazowe :-D ( 2 pary legginsow tez z all dzis kupione :zawstydzona/y: ).

Ja juz cos tam staram sie mowic, czasem jak wierzga- ciężko tak sie przyzwyczaic by mowic do brzucha :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry