Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobrze, że masz we wtorek mozliwośc pójścia do gina 
to dobrze ;] ja sie boje w senniku sprawdzac ;]śni się na odwrót.
czyli urodzisz ładnie, bez problemu, zdrowego Bąbelka w terminie![]()
no ja mam juz dosc szczerze mowiackasiurek nie przejmuj sie snami mi sie tez takie glupoty snija ze szok nawet neizwarcam uwagi na to![]()
wiesz u nas jest tak ze ostanie 3 usg w 30 tc mialam robione w poniedzialek (strasznie po usg bolal mnie brzuch) i potem we wtorek dnia nastepnego urodzilam syna .i zawsz ejak mam usg to sie boje ze sie powtorzy - wiem glupie ale ........ ahhhh ja sie nerwowo troche staje i w ogole a im blizej 30 tc tym wiecej stresuManta dzięki serdeczne za Twoją wypowiedź - daje do myślenia, oj daje - niby wiadomo o co chodzi, ale właśnie takie spojrzenie kogoś z boku skutecznie otrzeźwia - postaram się z tego wyciągnąć jak najwięcej
Kasiurek widać, że ogromnie się martwisz i to później siedzi w podświadomości i lęki przekładają sie na sny - to normalne w naszym stanie, a jeszcze silniejsze jak są kłopoty. Ale trzeba się zdobyć na pozytywne myślenie, bo tylko takie wpłynie korzystnie na Ciebie i Maleństwo.
nusia o clonamoxie nic nie wiem - pytałam z ciekawości, bo mój pożal-się-Boże-internista chciał mi w razie czego amotax przepisać, a wiem że bioparox bardziej wskazany, bo działa miejscowo
jeszcze raz dużo zdrowia Ci wysyłam ;-)
A u mnie w domu dzisiaj ruch jak w Rzymie: schody, rynny, nie wiadomo co jeszcze - ja się biorę za smażenie placków ziemniaczanych (a chodziły za mną kopytka - może jutro? Chociaż nie - jutro kluski i schabowy, ale kopytka zrobię może przy okazjiBo inaczej spokoju mi nie dadzą - kopytka oczywiście
)