Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do blokady na komputerze to jestem z niej bardzo dumna. Bo pierwsze nie było awantury bo zrobiłam to tak inteligentnie że jej nie widac wcale i mąż się nie zorientował.Zrobiłam to z poziomu Windowsa, zablokowałam strony na których maż najczęściej siedzi i nie da się ich otworzyc przez żadną przeglądarke
Wyświetla się taki komunikat jak by nie było Internetu jak wpisuje adres tych stron.
Więc się nie zorientuje że to moja sprawka.
Podpytałam do dziś jak byłam w szkole co robi i czy przeglądnął już cały Internet, czy ogląda samochody to mi napisał że nie ogląda samochodów bo motoAllegro nie działa![]()

u mnie by nie przeszło - informatyk...
. A ja też spadam pod prysznic i do łózia.ja przed pierwsza ciążą nie wyobrażałam sobie spać inaczej niz na brzuchu, od 20 tc mialam problemy ze spaniem na bokach czy plecach bo sie nie wysypialałam!!!!!
a teraz jakos wole na bokach spac , ale zauwazylam ze najwygodniej jest spac na plecach - ale jelsi chodzi o mnie
na plecach poleżę chwilke, ale na dłuższą metę, to czuje jak mnie brzuszek przytłacza 
Co do blokady na komputerze to jestem z niej bardzo dumna. Bo pierwsze nie było awantury bo zrobiłam to tak inteligentnie że jej nie widac wcale i mąż się nie zorientował.Zrobiłam to z poziomu Windowsa, zablokowałam strony na których maż najczęściej siedzi i nie da się ich otworzyc przez żadną przeglądarke
Wyświetla się taki komunikat jak by nie było Internetu jak wpisuje adres tych stron.
Więc się nie zorientuje że to moja sprawka.
Podpytałam do dziś jak byłam w szkole co robi i czy przeglądnął już cały Internet, czy ogląda samochody to mi napisał że nie ogląda samochodów bo motoAllegro nie działa![]()

zdolna bestia z Ciebie
M niezle narozrabiał z tym koncentratem...A u mnie żadnej poprawy. GArdło boli, kaszel z dusznosciami nadal jest. Od zeszłej niedzieli miałam obniżona temperature. W tygodniu podniosła sie to 36,4-36.6. A teraz mierzę( bo jakaś taka rozpalaona jestem) i mam 37,2..... i nie wiem czy dostałam stan podgorączkowy czy po prostu taki urok ciąży( bo wiem że w ciąązy jest wyższa temp.)
co do temperatury... nie wiem ile ja mam, ale mi wiecznie gorąco i często czuje uderzenia gorąca - w pierwszej ciązy też tak miałam 
Ja niestety z bolącym gardłem, katarem itd. plus od 2 dni męcze sie z zajadami!!!! brrrrrr...... chyba mam jakis niedobór... :-( anemia???
męczyły którąś z Was????

Witam!
oj szybko jakies miksturki domowe sobie zapodaj i do łózkaco do temperatury... nie wiem ile ja mam, ale mi wiecznie gorąco i często czuje uderzenia gorąca - w pierwszej ciązy też tak miałam
![]()
mata domowe miksturki stosuje już od zeszłej soboty....i nic nie pomogły i od czwartku jestem na antybiotyku i leże w łóżku. No ale we wtorek lub w środę ponownie odwiedze doktorka.
chyba źle dobrany antybiotyk, skoro nie pomaga... mam nadzieję, że szybko staniesz na nogi 
A jak z siostra np nocowalam razem to byla masakra sie zmiescic dwie osoby w takiej pozycji
tak mówię "chyba", bo nie jestem pewna jak to się liczychyba ? :>

chyba juz dawno co?:-)a tak (nie)zupełnie innej beczki to chyba już zaczęłam 6 miesiąc :-)