reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej Kobietki :-)

Ja wkońcu odespałam noc z koszmarami ;-) wczoraj cały dzień nieprzytomna chodziłam - takie ZOMBI prywatne, domowe ;-)
Pinula strasznie Ci współczuje, weekend szkoła, teraz już do pracy... Jak Ty dajesz sobie rade?? Nie możesz zwolnienia wziąć i odsapnąć troszkę?? Akcja z przecierem- nie skomentuje, aż gorąco mi się zrobiło...

Bozienka dbaj o siebie dziewczyno i uważaj - widocznie masz jakieś nieciekawe skłonności... U mnie każda odrobina krwi (tak powiedział lekarz) ma się skończyć natychmiastową konsultacją - po tym krwiaku moim nigdy nic nie wiadomo :sorry2:

Mini
jak się czujesz??

reklama
hej hej
Lina dzięk bardzo że pytasz ... U mnie ok , brzuś się uspokoił , trochę pobolewa ale chyba tak w normie, ale ja już jestem przewrażliwiona i zwracam uwagę na wszystkie bolesności :-D
Chyba się przeforsowałam i może jakiś skurcz to był , albo naciągnęłam te więzadła ...
A tak w ogóle to gdzie dokładnie znajdują się więzadła ??? :sorry2:

Mata ja śpię identycznie:-)

Pinula Ty jesteś wariatka :-D Wyrzuć w kosz tą prostownice bo jeszcze Cię prąd pokopie :angry: a ta blokada to genialna rzecz:-D:-D:-D dobra jesteś ... Ja niestety jestem antykomputerowiec za to mój mąż sobie świetnie radzi w te klocki więc u mnie niestety by nie przeszło takie coś .. ale chylę czoła :-)
A z tym przecierem to przepraszam ale się uśmiałam :-D:-D:-D:-D scena jak z filmu ...
Ja kiedyś miałam tak ,że zdrapałam sobie strupka albo się gdzieś zadrasnęłam ale nie zauważyłam że krew mi leci z palca akurat poszłam robić siku i wytarłam ta krew papierem ( tego też nie zauważyłam ) dopiero jak się "podtarłam" to zauważyłam krew na papierze ... minęło parę chwil grozy zanim doszłam co gdzie i dlaczego ...:sorry2:

Perelandra
chyba od 23 tygodnia jest szósty miesiąc więc właśnie zaczęłaś ..

Nusia
to chyba źle doprany antybiotyk ... a na co ten antybiotyk dostałaś ??

Ostatnia edycja:
witam sie i ja :) widze dziewczyny wyspane wypoczete a ja znowu spac niemoglam tym razem przez malutka tak kopala ze w pewnych momentach asz bolalo i tak prawei cala noc z przerwa miedzy 1 w nocy a 3:30 wtedy sie uspokoila i zasnelam sobie ale wstalam na siusu i sie zaczelo :) ciesze sie bo przynajmniej ona ma sie dobrze :) i daje znac mamusi ze wsyztsko wporzadku uniej :) hehe wczoraj wtulilam sie w meza a tak jak zaczela wtedy kopac hehe maz mowi z ebedzie bokserka zniej ;)

witam

ja po kawce,śniadanko prawie zjedzone

dzisiaj spacer do lekarza,Bartosz juz tydzień czasu chodzi i charcze,więc trzeba to zbadać i mała coś pokasłuje lepiej dmuchać na zimne,a w czwartek wizyta u okulisty więc lepiej niech zdrowi będą

jeszcze ta pogoda taka nijaka że nic się nie chce

pozdrawiam i życzę miłego dnia

Bozienka mnie też się wydaję że Lucysia mocniej kopie od Boryska ... Albo inaczej jest ułożona i bardziej ją odczuwam ale niekiedy to jest już bolesne ... aż strach pomyśleć co będzie za dwa miesiące a za cztery :szok:

Mnie się dziś śniło dziecko .... synek :-D:-D:-D byłam z nim na spacerze a on sobie słodko spał ... ale imię mi się nie śniło :-D:-D:-D

hehehe mini za 4 miesiace to dostaniesz kopniaka ale po drogiej stronie ;) moj synek byl spokojnym dzieckiem malo co kopal i taki sam byl po porodzie a ta szaleje i szaleje :) no ale coz dzieci sa rozne ;)
wczoraj wieczorem mezowi powiedzialam ze wiecej dzieci juz niechce miec mowie mu ze jak kolejna ciaz ama ta wygladac to ja podziekuje juz a on domnie NIE ZARTUJ JESZCZE 3 haha to mu powiedzialam ze chyba nie zemna bedzie mial :)

Bozienka za cztery miesiące i 13 dni dopiero dostane kopniaczka po drugiej stronie :-D
Borys nie był spokojny ... dał mi popalić i w brzuszku i poza nim więc nawet nie chce myśleć że drugie będzie takie samo :szok:

Miska i tego waśnie się trzymam :-)

reklama
Hej :)
Witam się z Wami już z Polski :) Dolecieliśmy cało i zdrowo, trochę zmęczeni ale daliśmy radę.
Teraz mamy zamieszanie związane z rozpakowywaniem. Marzę już o porządku, a jeszcze tyle do zrobienia.
jak znajdę chwilkę to postaram się Was nadrobić :)

Pozdrowionka i do usłyszenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry