reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

mini jesli cos cie niepokoi to idz na to usg,ja mam wizyte w czwartek ale tez sie zastanawialam czy przypadkiem nieisc doniej jutro ale niechcialo mi sie wstac rano na badanie wiec i tak musze czekac do czwartku a to mini ty panstwowo nemasz usg to tym bardziej bym poszla zobaczyc czy z malutka jest wsyztsko dobrze

reklama
Witam poniedziałkowo.
W końcu troszkę pospałam w nocy:-) Teraz śniadanko, poleże w łóżku i możE jakiś obiad zrobię:-)

Nusia
to chyba źle doprany antybiotyk ... a na co ten antybiotyk dostałaś ??

Hmm niE wiem czy zły czy nie, ale dziś czuję się w końcu lepiej. W nocy juz się tak nie dusiłam, i nie kaszlalam, więc może widać światełko w tunelu i może choroba ustępuje. Gardło jeszcze ciut boli i mam tą flegmę i kaszel ale jest dużo lepiej niż wczoraj. W czwartek powinnam iśc do pracy, ale w srodę przejdę się do lekarza i mu powiem że wolalbym jeszcze kilka dni posiedzieć w domku i wyzdrowieć do konca, bo w [racy klimatyzacja, na dworzu zimno, to znowu coś mi będzie. zoabczymy.....

Marusia witaj w Polsce. Ja też już bym chciała być w Polsce, ale my wrócimy gdzieś za 2-3 lata dopiero :/

dzieeeeeń dobry barrrdzo... po weekendzie:D
nie nadrobię Was dziś z czystego lenistwa. aaa co mi tam!
mam nadzieję, że nastroje dopisują, że wszelkie dolegliwości, ktore martwią... mijają:)

U nas weekend... hmmm... pięęęęęękny:D
W sobotę oglądaliśmy gadżety dla maleństwa. Przyszły tatuś zaangażowany:) Wybiera wszystko trafnie - jakis instynkt mu się włączył. hehe... Wieczorem siedzielismy sobie na ławce... ja oczywuście wzruszona powtarzałam : "będę mamą... będę mamą..."
Niedziela bajeczna... ja wzruszyłam się w H&M oglądając najmniejsze skarpetunie świata. hahah. :rofl2: Przeceny u nas superanckie teraz. - ale z zakupami czekamy jeszcze :)
Po drodze poszliśmy coś zjeść... cały weekend z uśmiechem. Czułam się troszeczkę jak na pierwszych randkach z Mym Panem:D

aaa. i w koncu nasza pokojowa żarówka na suficie dostała ubranie i nie wisi goła:d- za całe 4,65zł(?) - hahaha.

na przyszły weekend prawdopodonie malowanko itd:D

Doooobry dzień mam, dobry dzień... - chętnie się podzielę humorem - za darmo, bez opłat i prowizji;p

dotarło wlasnie do mnie, ze my juz wszystkie rzeczy mamy wybrane...pozostaje za nie zaplacic i zabrac do domu. ahah. :D
a nie da sie bez płacenia?:blink::-D

Cześć Dziewczyny,

Oj nie było mnie na forum tydzeń i już nie ogarniam, ale witam się z Wami słonecznie pisząc co tam u mnie:
- ludka czyli niunia rośnie, radośnie kopie mamusię najchętniej jak gra muzyka i też w kościele, na USG połówkowym przebadana wzdłóż i wszerz i wszystko ok, i rodzice odetchneli ufff
- krwiak niestety jest ma 1,7 x 0,8 cm, ale nie zagraża niuni
- bakterie w moczu chyba poszły sobie już w siną dalą, ale nadal zajadam żurawinę suszoną i w tabletkach, lepiej zapobiegać niż potem znów leczyć
- trochę ze spaniem mam problem, bo brzucho zawadza i niunia odrazu kopie, chyba kupię tą poduszkę rogala dla ciężarnych,
czy któraś z Was ma? albo jakiś sposób na spanie poproszę :tak:

- w domku jesienne porządki w ogródku
- ja zauważyłam, że pora na zakup większego stanika (to fajnie:happy2:) i majtek (trochę mniej fajnie :no:), no ale co z robić jak te moje mnie cisną

Doris,
Co powiesz na spotkanku w Wola Parku w ten czwartek? Dasz radę?
No i zaproszenie także dla innych marcóweczek z Wwy otwarte.

Aadka -poczytaj pare postow wyzej pare dziewczyn sie wypowiadaly na temat spania ;] no i witamy ;]

mnie naszło na czekolade biala i zjadlam od razu cala tabliczke :szok: ktora chetna mnie toczyc ?
ale to byl blad bo teraz Iga mi wariuje w brzuchu ;] ale dobrz bynajmniej wiem ze wsio ok ;]

Ostatnia edycja:
Aadka ja o rogalu początkowo myśłałam, ale jak na razie daję radę bez, więc chyba sobie odpuszczę...
Zawsze spąłam na brzuchu, podkuloną nogą - trochę jak pozycja boczne ustalona lub baletnica (jak określają tutaj dziewczyny). Teraz udaje mi się nadal układać w tej pozycji z podłożonym jasiem pod biodro i kolano (to zgięte), ewentualnie na boku - wtedy jednak zdarza mi się obudzić na plecach (co wcześniek nawet mi się nie śniło).
Jak miałam zapchany nosek, to spałam prawie na siedząco - w ogóle sie wtedy nie wierciłam, ale za to moje siedzenie było w opłakanym stanie :szok::-D

edit: Kasiurek ja też właśnie podjadam białą czekoladę - ciekawe :-D

reklama
Nusia super że już lepiej :tak:

Manta super taki weekend ... oby ich było jak najwięcej .

A ja wlaśnei żur podgrzewam ... i zaraz będę się objadać :-):-):-)
A potem jeszcze małe sprzątanko ale takie malusie i może mojego przedszkolaka na jakiś dłuższy spacer wyciągnę ...
Ciekawe czy już wypłata dzisiaj będzie :rolleyes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry