reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

juz jest dobrze wszytsko wrocilo do normy wezme dzisiaj magnezu wiecej bo tak mi mowila ze jak cos sie bedzie dzialo zwiekszyc dawke magnezu a jak cos sie bedzie dzialo ( JAK NARAZIE CISZA SPOKUJ) odrazu jade na ip albo doniej

reklama
dzieki dziewczyny ze tak sie martwicie :) nocnik zostawie tam gdzie jego miejsce bo jeszcze maz jak zachoroje to tez mu bede musiala nocnik nosic ;) leze caly czas mala mnie kopie po pecherzu wlasnie wiec jest dobrze :)

Bozienka ale miałaś stracha :szok:... A nie było seksiku albo badania ginekologicznego przed tą kąpielą ??

My dziś byliśmy w parku .. pięknie było ... Borys wybiegał się wśród liści . Masakra co on wyprawiał tarzał się nurkował i turlał po tym liściastym dywanie :-D Szkoda że mamy taki kawał drogi do parku i żaden bezpośredni autobus tam nie jedzie :-(

Lina
z tym cennikiem to super pomysł . Bo masz przynajmniej jakąś opcje ... A w weekend trudno znaleźć prywatnie ginekologa

Ostatnia edycja:
mini nic niebylo seksik to ja juz zapomnialam co to jest a badanie mialam yyy miesiac temu niecaly :P to musialo byc z kompieli. mini super ze sie Borys wybiegal ja bym tez chetnie z mlodym moim poszla ale dzisiaj nic ztego i pewnie przez najblizsze dni ale to nic nadrobimy na wiosne heeh w 4 juz :)

marta z ogromna checia bym sobie w domu zostala,jednak jak na razie lekarz nie widzi powodu by mnie wyslac na zwolnienie,wiec do stycznia pracuje, a pozniej ide na macierzynski,chyba ze jutro uda mi sie wyprosic te 2 tyg .

Ja dzis chwile na miesie bylam kupilam sobie parowar:) z ktorego sie ciesze, i wkadki dso butow ktore sa jakies super i moze nogi nie beda tak bolec mnie.Bylismy tez na spacerku w parku bo pogoda super ,troszke zdjec pocykane .Teraz tylko pranko mi zostala i przygotowac sie musze do wizyty tzn musze wszystko spisac co mi dolega i mnie martwi,bt nie wylecialo mi z glowy.

Witam ;) niedzielnie ;]

ja wstalam w nawet dobrycm humorze na tyle odbrzym ze meża do sprztania zaciaglam wszelkie szuflady z rupieciami wysprztalismy i tak z 6 mamy 3 puste stwierdzialam tez ze nie bede chomikowas z sentymentu recznikow i innych poszew bo to po kims- kotre sie pruly lub byly niedoprane to wywalilam i tyle !!!! wiem ze w niedziele nie powinno sie tak sprztac ale wstalam z takim powerem ;]

Maż wyprasowal pranie 4 autamty zajelo mu to 4 godziny ale dal rade ;]

za to syn nie wposlpracowal do poludnia nie chcial jesc, polozyl sie psac i jak wstal byl mega glodny tak ze nie chcial jesc słanial sie ale wstrząchnał zupe potem 4 pierogi, godizne pozniej 10 deko sera haha onb lubi zolty ser jesc tak bez niczego i potem z mezem zjadl sandwicze wiec nadrobil ranek haha ;] i od razu inny i skory do pomocy sie zrobil ;]

reklama
Bozienka to uważaj na siebie :tak:

Ewstara od stycznia chcesz iść na macierzyński ... trzy miesiące przed rozwiązaniem ???
Pracujesz w Polsce ??

Kasiurek prawdziwy Polak ... Jak głodny to zły :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry