reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ja się płaszczem nie przejmuję, z Jagodą jakoś się zmieściłam w mój to i tym razem dam rade! <chyba>.... ale ja go kupowałam jak już podejrzewałam,że kupuję na ciążę i podświadomie taki obszerny brzuchal ma, wywalę tylko pasek i będzie git. A jak będę do niego za gruba to przestanę wychodzić z domu, bo to będzie oznaczało,że jestem taka spuchnięta że nie mogę się już ruszać hehe

reklama
hm tez mam problem z jaka kolwiek kurtka czy plaszczykiem z synkiem bylam wciazy w zimie na poczatku wiec jeszcze brzuszka niebylo widac a potem lato to juz chodzilam bez kurtek ;) ale mysle ze niebedzie tak zle zimy niebedzie ;) w marcu bedziemy mialy 30 C :) na + oczywiscie :)

he he za dobrze by nam było jakby w marcu było juz +30 :)))

aa tak w ogóle to witam po długiej nieobecnosci, ale nie miałam czasu na nic, z odskoku was czytałam i pisałam. u mnie po staremu, mam nadzieje ze z dzidzia wszystko ok, w nastepnym tygodniu bedziemy szli z mezem na usg genetyczne wiec dowiemy sie jak miewa sie dzidzia :))

nie zwariujesz :) Bozienka dasz rade ;)
ja jutro bede siedziala jak na szpilkach bo usg :) w koncu ;) myslicie ze jak wezme płytke dvd to mi nagra? ostatnio kolezanka wziela i nagrali jej ale okazalo sie ze w domu nie mogla tego otworzyc... jak nic sie nie zapisalo...
wczoraj mnie maksymalnie w pracy wkurzyli, siedzialam tu po godzinach i odwalalam robote za kogos a i tak to wszystko na marne... wiec bylam wsciekla jak nie wiem!!
mnie też boli kręgosłup własnie ten dolny odcinek... juz nie wiem jak mam siedziec mama mnie troche nastraszyla ze jak mnie boli kregosłup to peweni bole przy porodzie tez beda krzyzowe czylu te gorsze.... super no ale narazie do porodu daleko wiec nie mam stresu :)

K&M zawsze mozesz wziasc jak ci nagraja to nagraja a jak nie to trudno ;) ee plecki bola bo wiekszosc dnia siedzisz albo stoisz wiec kregoslup jest obciazony a pozatym dzidizus rosnie i tez to powoduje bole mnie tez tak pobolewa ale to minie :) mam nadzieje :)

lekarz mi powiedzil ze to normalne bo macica sie powieksza i kosci sie rozchodza pomalutku wiec to bedzie bolec ale ze minie... choc nie powiedzial kiedy.. co prawda krosty ktore mnie obsypały ustapiły a nawet jak sa to zdecydowanie jest ich mniej wiec to mu sie potwierdza obiecal ze znikna i zniknely :)

K&M, przeważnie przy porodzie podają oxytocynę (na przyspieszenie akcji) i po niej zawsze są krzyżowe bóle :) Fakt, nic przyjemnego, ale da się przeżyć :)

K&M wkraczasz w magiczny 2 trymestr wiec podobno wtedy wszytsko sie zmienia na lepsze ja tam niezauwazylam poprawy spac sie chce dalej i nawet doszla mi dolegliwosc ZGAGA :( no oszalec idzie w 1 ciazy polozna mi mowila ze dziecko sie urodzi z wloskami i dlatego zgaga i faktycznie urodzil sie synek z slicznymi czarnymi wloskami ktore po paru miesiacach zmienily kolor na ciemny blad ale byl owlosiony hehe na ramionkach hehe wygladal jak taka kochana moja mala malpka ;)

reklama
nulini ja tam niemialam nic podawane przyszłam o 4 rano urodzilam o 13:35 i jedyne co mi podali to nospe w zaszczyku a tak naprawde zaczelam odczowac bole o 11(oszalec szlo) o 13 zaczelam juz rodzic a o 13:35 byl zemna juz moj sliczny kochany synek :) i zadnego przyspieszacza niemialam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry