Bozienka24
Fanka BB :)
kahaka ale fajnie musze poszukac na allegro czegos takiego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o Kochana widzę,że i Ty się tu doczłapałaświtajcie mamusie
podążam tu śladem koleżanki z czerwcówek, także i my spodziewamy się dzidzi ( dokładny termin z OM 3.03), to będzie nasza trzecia niespodzianka
pozdrawiamy wszystkie brzuchatki![]()

.... a jak temu dzieciowi będzie się tak spieszyć jak Jadźce to chyba w kwietniu urodzę wrrrrrrrrrpodobno w drugiej iazy wszytsko jest wczesniej ;> wcesniej "wybija""wczesniej kopniaki czuc" itd;]
heheh dobre poprawiłaś mi humorhehe co do brzucha to się zgadzam, w 1wszej ciąży brzuch wyskoczył mi dopiero w 4 miesiącu,a teraz to wyglądam jakbym była co najmniej w połowie ciąży...jeżeli, przypuszczalnie, kiedykolwiek będę w 3ciąży to brzuch mi wyskoczy zanim się dowiem,że jestem w ciąży.

ach no przygnało mnie i tu z ciekawościhehe co do brzucha to się zgadzam, w 1wszej ciąży brzuch wyskoczył mi dopiero w 4 miesiącu,a teraz to wyglądam jakbym była co najmniej w połowie ciąży...jeżeli, przypuszczalnie, kiedykolwiek będę w 3ciąży to brzuch mi wyskoczy zanim się dowiem,że jestem w ciąży.
i nudów
>