reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
witam dziewczynki

oj u mnie marne samopoczucie,głowa boli już 4 dzień,dzisiaj w ruch poszła tabletka,bo nie miałam siły z łóżka wstać

nie wiem czy w drugim trymestrze to mija wszystko u mnie na razie nie widać tego

Perelandra kiedyś trzeba było je wypełnić teraz już nie trzeba ,a w tych 270 dniach na pewno się zmieścisz,jak ja byłam na L4 to i zakład pracy chciał zaświadczenie że jestem w ciąży,moja gin się śmiała że nie umieją czytać co jest na L4 napisane

Boziankka
,Mata na pewno dzieciaczki szybko się zaaklimatyzują w przedszkolu,gorzej jest z nami matkami bo ciężko przetrwać te godziny jak dziecka w domu nie ma,poczekajcie jak dzieci pójdą do szkoły jeszcze większy stres będzie

ZuFiBaby witaj serdecznie i pytaj się o co tylko chcesz,czekamy na wieści z wizyty

eagle witaj serdecznie i gratuluję 3 bobaska

Ostatnia edycja:
miskaa moj do przedszkola nieidzie :) za rok do szkoly ;) heeh pomyslilo ci sie cosik ;)
witam nowa mamusie i gratuluje 3 niespodzianki :) niewielka roznica miedzy dziecmi 3 maluchow hmm ja bym sie obawiala ;)

witajcie mamusie

podążam tu śladem koleżanki z czerwcówek, także i my spodziewamy się dzidzi ( dokładny termin z OM 3.03), to będzie nasza trzecia niespodzianka :)

pozdrawiamy wszystkie brzuchatki :)
o Kochana widzę,że i Ty się tu doczłapałaś:rofl:

ja nie wiem jak z tymi marcówkami wytrzymam.... Jagodę urodziłam w 41tyg a i tak to był początek miesiąca i miałam to (wtedy) słodkie,grzeczne i niewinne dzieciątko koło siebie jak inne czerwcówki czekały jeszcze z mc za swoimi maleństwami, a teraz?? termin na koniec marca:dry:.... a jak temu dzieciowi będzie się tak spieszyć jak Jadźce to chyba w kwietniu urodzę wrrrrrrrrr

podobno w drugiej iazy wszytsko jest wczesniej ;> wcesniej "wybija""wczesniej kopniaki czuc" itd;]

hehe co do brzucha to się zgadzam, w 1wszej ciąży brzuch wyskoczył mi dopiero w 4 miesiącu,a teraz to wyglądam jakbym była co najmniej w połowie ciąży...jeżeli, przypuszczalnie, kiedykolwiek będę w 3ciąży to brzuch mi wyskoczy zanim się dowiem,że jestem w ciąży.

dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie :)
hehe co do brzucha to się zgadzam, w 1wszej ciąży brzuch wyskoczył mi dopiero w 4 miesiącu,a teraz to wyglądam jakbym była co najmniej w połowie ciąży...jeżeli, przypuszczalnie, kiedykolwiek będę w 3ciąży to brzuch mi wyskoczy zanim się dowiem,że jestem w ciąży.
ach no przygnało mnie i tu z ciekawości :-D i nudów
co do brzuchola to ja tak samo w pierwszej ciąży to jeszcze w 5 miesiącu śmigałam w swoich normalnych ciuchach - spodnie, spódnice, w drugiej juz w trzecim musiałam przerzucić się na ciążowe bo na dooopsko nie wciskałam, a teraz.... nawet nie pytajcie juz z półtora miesiąca chodzę w ciążowych :baffled:

Bozienka czy ja wiem czy taka mała prawie po dwa lata między każdym dokładnie po 20 miesięcy z hakiem, damy radę a co maja powiedzieć mamy bliźniaków? myśle że mają o wiele gorzej

Ola a to widzisz tym razem zamieniłyśmy się kolejnością bo mój Tomek jest z przedostatniego czerwca - zgodnie z planem z resztą a teraz niespodzianka na 3.03 więc początek miesiąca

eagle - ja nie wiem ale ta ciąża już taka inna dla mnie jest.... już tak nie przeżywam wszystkiego... Marcówki ogarnie jeszcze trochę szał zakupów (czego zazdroszczę), a ja co? Jagoda ma rok więc większość będę mieć po niej <chyba że tym razem ulęgnie się chłopaczek:), bo większość lumpków jest w kolorze różu>. Poza tym ja to już bym chciała urodzić, bo jak sobie pomyślę jakim słoniem znowu będę to dzięki. <swoją drogą jak byłam ostatnio u gina to mnie pocieszył,że w ostatniej ciąży wyglądałam jak słoń, no a teraz mam się przygotować,że będę wyglądać jak podwójny słoń - super ten to zawsze mnie pocieszy:-D>

Ola ja też tak miałam poprzednim razem, z Asia wszystko było nowe i takie "...." hmmm nawet nie wiem jak to określić, człowiek przejmował sie każdą pierdółką, porównywał, analizował za drugim razem to juz nie była nowość i wiadomo było czego się spodziewać, oczywiście niezapomniane i wzruszające chwile na usg czy kopniaczki przez brzuszek ale już się tego tak "nie przeżywało" a dwa mnóstwo czasu poświęcało się dzieciakowi który juz jest na świecie więc i czasu na zastanawianie było mniej

teraz mam mieszane uczucia bo bardzo podobne jak w pierwszej ciąży a intensywniejsze tym bardziej że po raz ostatni więc to takie cieszenie sie na zapas

co do zakupów miałam podobnie z grubszymi rzeczami typu łóżeczko, wózek już byłam w posiadaniu a to poszalałam z ciuszkami bo drugi był chłopak, teraz jeszcze nie wiem jak będzie z łóżeczkiem itp ale jeśli będzie chłopak to ciuszki mamy, a gdyby dziewczynka nooooo to znów poszaleję bo takich do 1,5 roku dziewczecych nie posiadam wszystkie porozdawane :)

reklama
u mnie pierwsza ciąża ale co dopiero zaczynam 4 miesiąc a już w ubrania przestaje się mieścić, a na ciążowe jeszcze za wcześnie
muszę przejrzeć już szafę i wyrzucić z niej to co już za małe i już się boje że nic mi prawie nie zostanie, dziś przeżyłam szok szukając jakiejś kiecki na wizytę i w końcu poszłam w spodniach... a tych już mam tylko 2 pary jedne za duże sprzed ciąży a drugie alladynki z gumą w pasie, które też zaczynają cisnąć + dresy, które nie zawsze pasują na wyjście z domu ehhhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry