Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe co do brzucha to się zgadzam, w 1wszej ciąży brzuch wyskoczył mi dopiero w 4 miesiącu,a teraz to wyglądam jakbym była co najmniej w połowie ciąży...jeżeli, przypuszczalnie, kiedykolwiek będę w 3ciąży to brzuch mi wyskoczy zanim się dowiem,że jestem w ciąży.
takie cos czasem mam właśnie jak za szybko się zerwę i jak kichnę, czasem to aż taki przeszywający bólkluje was jajnik -jak sie zerwiecie jak kichniecie taki bol szybki przeszywajacy trwajacy pare sekund ?
takie cos czasem mam właśnie jak za szybko się zerwę i jak kichnę, czasem to aż taki przeszywający ból
ja muszę zobaczyć na mój płaszczyk bo mam taki rozszerzany i może mi się uda w zimę w nim pomykać, ja w sumie to bardziej jestem "autkowa" więc jakoś powinnam dać radę
polecam Rennie ja bez niej nie zasnę przy zgadze, współczujędziewczyny zimy niebedzie w tym rokubozeeeee jaka mam zgage masakra juz ponad 2 godziny trwa
ide sie polozyc moze zasne dobranoc slodkich snow wam zycze
![]()
w każdym bądź razie nie planuje zakupów kurtek ani płaszczy.