reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

...
To bardzo smutne. ajako współczuję, bo widzę, że znałaś ją chyba najlepiej (ja nie poznałam w ogóle, a jednak przykro). Zgasły dwa życia.
...

MaMicurina marcinki obchodzimy - kilka lat temu ksiądz nam nawet ustanowił nam (Morcinkowi) odpust -troche to dziwne, bo do Parafii Rocha należymy, a u nas ledwie krzyż stoi, a odpust to dla mnie kościół i jego patron, ale nieważne. Rogale są - szkoda że nie takie oryginalne jak w Poznaniu (M ma tam rodzinę, to zawsze delektujemy się będąc w odwiedzinach ;-)).
Plany na dziś - lukier, potem lukier, a na koniec jeszcze lukier...

reklama
to straszne..... az brak słów jak wielka to tragedia....bardzo mi przykro..... współczuje rodzinie, bliskim.... :-(
u mnie w miescie wczoraj był pogrzeb 21 letniego motocyklisty..... co to się dzieje?! nie ma tygodnia żeby nie było jakieś tragedii..... aż sił brak.....
"Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą ":-(

nareszcie długi weekend... mała w brzuszku chyba też się cieszy bo fika od rana. koncze sniadanko i biegne na trening, a wieczorkiem wybieram sie z Moim lubym do filharmonii. pierwszy raz tam zawitamy. kompletnie nie wiem w co się ubrac? wiekszość sukienek przyciasna.. oj musze mocno poszperac... mam nadzieje ze malenstwu tez sie spodoba. idziemy na utwory Chopina i Mozarta :)
A jutro wyjazd do rogalowego Poznania komu przywieźć rogalika???
ahhhhhh.....Dobrze że weekend, odpoczywajcie ile się da!!!!
i dbajcie o siebie i pociechy!!!!

jeeeej już 24 tydzien sie zaczyna! coraz bliżej

Ostatnia edycja:
abi szalejesz, a poważnie to super takie plany na wieczór :tak: I coś tam na pewno wyszperasz do ubrania ;-)
A rogalika poproszę :-):-):-)

abi a dziękuję ślicznie :-)
Wiesz co takie tam noc 3D..szału zadnego, ale leci ostatnia czesc Harrego ktorego chce obejrzec z siostrą ;-) 10 lat oglądania wszystkich premier razem, a na ostatniej bylam w UK z mężem i ona nie poszła sama. I tak sie trafilo, ze puszaja jeszcze raz na tej nocy to idziemy ;-)

Dzien dobry

Odpalam forum a tu taka tragedia....wspólczuje rodzinie bliskim.....cieżko cos napisać..............

JA wstałam juz o 9 bo synuś obudził mamę kopniakami. Mąż ma dziś wolne więc wysłałam go na zakupy. Zrobiłam mu listę ale i tak będę miała z 5 telefonów:szok: Dziś biorę sie za prasowanie i mam zamiar wrzucić do pralki wszytko co się a, żeby mieć spokój bo od poniedziałku praca....a tak się już rozleniwiłam.

reklama
Przykre informacje ;[

[*]
[*]

Zal dziecka ;(

Ajako przykro mi wiem jakie to musialo byc wstrząsajaące ;(

pamiatem ze pare miesiecy temu tez jedna z bbforumowiczek zginela w zaawansowanej ciazy ;[ tez tego nie moglam przezyc ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry