Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Angel trzymam kciuki , zobaczysz wszystko będzie dobrze.
Kochana ja nie pisałam o tym na forum, ale dwa razy w odstępach dwutygodniowych miałam plamienia i dziwny gęsty śluz. Naszczęście były to jednodniowe plamienia i lekarska na usg nic nie widziała i mówiła że wszystko w porządku. Więc głowa do góry będzie dobrze!!!!
Pinula współczuje wydatku nam coś ostatnio szwankuje laptop, mąż zamówił jaką część na allegro i mam nadzieje, że to pomoże. Bo jak nie to też szykuje się nam nieprzewidziany zakup.
ZuFiBaby ja biore Pharmaton Matruelle.
Moje nudności ciążowe jakby ustępują, piersi też już prawie nie bolą ale za to pojawił się straszny ból krzyza i biodra, że nie wiem co gorsze.
W poniedziałek mam wizyte, nie mogę się już doczekać![]()
ot taka stara- glupia matka
, bo tego najbardziej się obawiamnoe niestety takie ceny zalezy od apteki ja suzkam najtanszych bo s ymie jedno opakowanie starcza na 10 dni ! bo ja biore 2x1 a ogolnie jest 20 w opakowaniu. Szkoda ze kobieta w ciazy ni emzoe kupic w hurtowni tego duphastonu pewnie o wiele taniej by byl a tak to lypa!Tak to progesteron..
I co do dawkowania o podobnym składzie, duphaston to droższy markowy lek.. luteinka nasza polska..
Jak wspominalam mam ciocie ginekologa, przepisala mi kiedys ta luteine i mowila, ze nie ma roznicy z duphastonem wiec po co mam przeplacac.. Treaz jak podalas cene,to w szoku jestem jaka roznica..
Po co łykać jakieś sztuczności, jak lekarz nie zalecił? Ja bym się wstrzymała i porozmawiała o tym z lekarzem.A ja mam dziś takie pytanko, jakie witaminy bierzecie? Jakiś Prenatal Complex albo coś w tym rodzaju? Muszę zacząć coś brać
bo do tej pory lekarka kazała mi tylko kwas foliowy łykać.