reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini to na rozpoczęciu roku szkolnego jestem w Prezydium Rady rodziców i jako przedstawiciel mówi się coś tam zawsze,a ja strachliwa jestem więc to trudne dla mnie

Tricia ja też mam dobre wyniki badań,ale zawsze brałam witaminy w ciąży to na pewno nie zaszkodzą a są i dla nas i dla maluszka

Ostatnia edycja:
reklama
Miska na pewno dasz radę :tak:

A co do witaminek ja też jestem zdania że nie ma co zażywać jak wyniki są ok ... Dwie lekarki z którymi gadałam zalecały dopiero w trzecim trymestrze , ewentualnie w drugim nie wcześniej , bo wbrew pozorom sztuczne witaminy wcale nie są takie "nieszkodzące"

cześć kochane! ależ Wy produkujecie ;) ciężko się połapać jak kilka dni mnei tu nie ma.

chciałam sie pochwalić - byłam dziś na usg i badaniach (cytologia) i wszystko z dzidzią ok.
rośnie sobie zdrowo :) ma jakieś 7 cm. a mamusi przybyło 1 kg.
a jak u Was? ile macie kg na plusie?
miłego popołudnia

mnie przeraża zakup zimowego okrycia trzeba będzie się za jakims typowo ciążowym dużym płaszczem rozglądnąć :baffled:

eagle - ja dziś pobuszowałam w lumplu i wytargałam ładny jesienny czarny z takimi pliskami na brzuszku. i cieplejszy kremowy w stylu grzybka. czasami warto tam zaglądnać. ale racja gorzej będzie z zimowym i zimowymi butami :(

Abi super że z dzidzią ok :tak:
Ja chyba poczekam z zakupem na wyprzedaże styczniowe , bo do tej pory powinnam się zmieścić w mój płaszcz . Przynajmniej taki mam plan :-D

Mnie najbardziej powiem szczerze denerwuje te hormonalne wysypanie na twarzy, dekolcie, ramionach :( Nie zdajecie sobie sprawy jak moja skóra jest usiana syfkami, w zyciu czegos takiego nie wiedziałam :/
A hormonki wciaz skacza.. przed chwila sie poryczałam bo mąż zadzwonił, ze wraca własnie do domu bo nie musi na zmianie drugiej zostawać :zawstydzona/y: A że mi smutno i samotnie dziś to się z radości poryczałam :zawstydzona/y:

reklama
no właśnie wracając do tych witamin to lekarka powiedziała, że mam sobie jakieś kupić,
bo przez te wymioty może mi czegoś brakować, ale nie wymieniła żadnych konkretnych
tylko powiedziała, że to ma być jakaś mieszanka dla ciężarnych.

Ja się tak cieszyłam, że chyba wkraczam już w 2 trymestr i samopoczucie mi się polepszyło,
naturalnie chyba zapeszyłam, 1,5 tygodnia bez mdłości i wymiotów i dziś znów wróciły :(
mam nadzieję, że to chwilowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry