reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

normalnie musiałam skontrolować swój suwaczek :-D

Lina odpoczywaj, oficjalnie czy nie - należy Ci się, nie wolno się przemęczać (i mówi to ponoć mróweczka :-D - tylko że jakoś do pracy zebrać się nie mogę i ciągle jestem więcej tutaj :-p)

A i widzę, że jutro będzie troszkę wizyt... Ja mam jutro usg połówkowe - ale się cieszę.

reklama
heyka

zimnica starszna
kaffka i rogaliki z marmolada trzymaja mnie przy zyciu na chwile obecna..

Villand.. szacun takie wypieki.. u mnie to tylko pajaki z piekarnika by przeganiac..
ot co... jak takie dobre jak wygladaja to i kasy bedzie ze hooo migie pojda..

Mini Ty szczesciaro, gratki gratki, ciekawa jestem co wybierzecie i kiedy wypad?
olalal chciałabym miec takie rozterki...
no i fajna sis, sukienusi dla cini minis na pewno sie przydadza...
zobaczymy jak to u mnie bedzie czy tez sis odpale Remikowe ubranka

Angel pewnie juz w uściskach... :) niech sie kobita nacieszy mezem a jak:)

W tym tyg tez mnie czeka glukoza, toxo i mocz.
Musze sie "przychicznie" nastawic na tego drineczka.
Jaki dzien najlepszy bedzie, moze wtorek, moze środa? sie zobaczy

...................

Kindzia o widzisz kawa :-) czegoś mi właśnie brakowało :-D:-D:-D
A jesteś pewna że w tym tygodniu musisz zrobić glukozę ?? Bo mnie ginka podkreślała że dopiero po skończonych 24 tygodniach ...

no ja po wizycie położnej,dostałam kilka próbek i dwa bony na zakupy w rossmanie na kosmetyki nivea,fajnie zawsze zaoszczędzę
zmierzyła ciśnienie,niskie mam,a i gardło mam zaczerwienione więc i mnie coś łapie,a dzisiaj muszę wyjść bo do tej okulistki muszę iść,posłuchaliśmy sobie tętna małego,nie spodobało mu się i tak fajnie brzuch mi zniekształcił,upodobał sobie prawą stronę mojego brzuszka i tak sobie siedzi u mamy w brzusiu i tak czuję kopniaczki

u mnie akurat 24 będzie skończone jak będę miała ten test

Ostatnia edycja:
Nic mi sie nie chce :no: zamiast wziąć się za coś konkretnie, to cyknęłam kilka fotek z wczorajszej pracy

14112011031.jpg14112011032.jpg14112011033.jpg14112011034.jpg14112011035.jpg14112011036.jpg

Dobra, robię podejście do żelazka - ciekawe czy do niego dotrę :-D

Mini dzięki, rodziciel ciągle ma bóle w klatce piersiowej - zbliżał się prawdopodobnie atak astmy (tak stwierdzili lekarze), ciągle go boli w piersiach ale jest przynajmiej pod okiem lekarzy, ma robione badania i antybiotyki dostaje... spokojna jestem wiedząc, że jest pod opieką lekarzy....

Vill
cudeńka :-)

Dzien dobry. ale sobie dziś pospałam do 10 :-) a na 15 do pracy..masakra, nie wiem jak sie odnajdę hehe po tych dwóch tygodniach:baffled: Ja dziś na śniadanie jem.........sernik irlandzki..pychotka:-)

Villandra te twoje pierniczki to cuda:-

Lina należy ci sie solidny wypoczynek po weekendzie. A rodziciel ważne ze jest pod opieką lekarzy. Będzie dobrze

Miśka super ze wszytko ok i gratuluje bonów do rossmana:-) i kuruj te swoje gardełko póki nie rozłożyłaś się na dobre. Ale chyba teraz taka pogoda że po kolei wszystkie nas łapie choróbsko:/
Trzymam kciuczki za jutrzejsze wizyty i usg:-)Tak tak prosze skontrolowac swoje suwaczki:-D:-D:-DDobra ide te rachunki zaplacic bo głupawka mi sie włacza:-D:-Ddo pozniej:-)

No mnie też czeka przed pracą wizyta na poczcie i w banku:/

reklama
kochana musze zaczac od nowa wszytsko byc szczesliwa na jakis tam sposob dla dzieci dla mojich kochanych aniolkow dla mojego szczescia :) bedzie ciezko ale DAM RADE JESTEM SILNA A TYM BARDZEJ PO TYM WSZYSTKIM CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI :)
to mi sie podoba :tak::cool:...nie bedzie ciezko tylko troche pod gorke;-)

Dzien dobry wszystkim:-D
Ja oczywiscie z kawa i parówkami:-D:-D:-D:-D
po kawie z parówkami moja droga ale bym leciaaaaalaaaa... :D...prosto do WC:rofl2:

Nic mi sie nie chce :no: zamiast wziąć się za coś konkretnie, to cyknęłam kilka fotek z wczorajszej pracy

Zobacz załącznik 407564Zobacz załącznik 407565Zobacz załącznik 407566Zobacz załącznik 407567Zobacz załącznik 407568Zobacz załącznik 407569

Dobra, robię podejście do żelazka - ciekawe czy do niego dotrę :-D
nooo....tez zrobilam dzis pierniki :-p...ale sie nie pochwale bo sa gole i wesole...poczekam na chrzesniaka,jak wroci ze szkoly to cos na nich nabazgroli ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry