reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry, ja dopiero z pracy wrócilam. Tyle naskrobałyscie od wczoraj ( od 13) że wezmę się później na nadrobienie tego wszystkiego. Jestem padnięta po pracy, Nogi mnie tak bola ze masakra ( stopy) muszę chyba włączyć sobie maszynke do kąpieli wodnej dla stópek:-)

A co do becikowego.... brak słów

reklama
Szok po prostu tylko zabierają zamiast sobie zabrać i obniżyć diety i sejm zlikwidować.:wściekła/y: i jak tu żyć w tej Polsce:wściekła/y:.I chcą żeby dzieci rodzić ,tylko te nasze dzieci wyjadą bo jak dorosną nawet nie widzę przyszłości w PL. Ale jestem zła.A ja planowałam zakupy robić w styczniu lutym a chyba zacznę w grudniu :-(Ciekawe czy wózki też zdrożeją wiecie coś na ten temat bo ja się nie orientuje ile mają vat%

Hejo:-)
Na to becikowe to brak mi slow i tyle mam do powiedzenia...
Byłam u kolezanki ten jej maly jest tak podly ze szok:-)siedzimy i gadamy a ten ni z tego ni z owego wpada do kuchni i wysypal jej na glowe cala paczke biszkoptow lacznie z tymi wszystkimi okruchami:-D:-D:-Dmyslalam ze padne:-)ma prawie 3 lata:-)
Lina trzymam kciuki:-)

Jak to mówi moja mama, trzeba nasadzic ziemniaków i kapusty to z głodu nie umrzemy :P

tak jest!:D My na działce to mamy ogórki, pomidorki, fasolke i wiele, wiele, wiele innych:P

Nie ma co narzekać:P ciuszki i tak zawsze były drogie:P 20 lat temu to dżinsowej katany nie moznabylo dostac normalnie, a jak dziecko dostalo to wniebowzięte:P
Teraz to się ludzie uzaleznili od wygód i miliona rzeczy do wyboru... tak mnie się coś wydaje:P
co ma być to i tak będzie w końcu.
Po za tym w grudniu 2012 koniec świata więc cieszmy się chwilą:-D

najwyżej będziemy mniej żarły i szybciej schudniemy, a dzieci będa mialy ubranka . - mozna znaleźć plusy? mozna:cool:
Mam politykę daleko w tyle...i tak robią z nami co chcą... ja tam nie mam zamiaru się przez nich stresowac i przejmować. Pod górke mialam od hoho... wiec żaden Vat mi nie straszny:P dziad jeden:laugh2:
babcia krawcowa - szyć mnie nauczy. o! a co:D

monika -
wyzszy vat na ciuszki dzieciece, na wózki i reszte artykułów zdaje się, że nie.

mimo wysokich cen... jak się dobrze poszuka to mozna znaleźć tańsze cuda:P
a najbardziej uwielbiam jakies małe "zapomniane" sklepiki.... ooooo tak.

---
będę jeść. ;] co by mi się kolejny rozstęp pojawił, bo te trzy coś narzekają, że jeden pary nie ma.

nasze będzie na bank mieszanką wybuchową. Mama cały czas coś produkuje... wymyśla coś z niczego...gada od rzeczy...
tatuś wariat do kwadratu...mistrz robienia kawałów, psikusów itd.
Oj będą przeboje, będą...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry