reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Piniula-widzę ze dzisiaj nie dopisuje humor. Ja mam tak często im więcej siedzę w domu tym bardziej łapie doła najgorsze jest jak nie ma się do kogo odezwać:-(
Kindzia- maluszek już ciśnie dlatego pewnie źle ci się oddycha.

Obejrzałam ten Zmierzch i ....nie weim czego ja sie spodziewałam ale nie ma rewelacji:eek:
Lina a ta scena łózkowa to wiesz co nic takiego naprawde:-D:-DTe soczewki na koniec mi sie podobały:-)
A wiec zgage mam caly czas normalnie wytrzymac nie moge tak mnie meczy:-(
Ide chyba spac.

ja na tescie mam C :)
vill- super te twoje wyroby, szkoda ze nie prowadzisz sprzedarzy wysylkowej:)
angel- trzymam kciuki za wtorkowa wizyte, na pewno bedzie wszystko oki:)

ja dzis dzien pracowity, kopytka zrobione, pranie - zrobione, chata wysprzatana, poodkurzane, psy wykapane, porzadek w szafie zrobiony...... jeszcze podlogi pomyc i lazienka no i siebie do porzadku doprowadzic ale to chyba juz jutro :-) a i jutro mama przyjezdza z mlodsza sis w odwiedziny, coprawda na 2 dni ale juz sie nie moge doczekac :sorry:

reklama
Wtorek 13:30 :zawstydzona/y: Staram sie nie myslec, ale jak sni mi sie, ze dr patrzy na usg i mowi, ze cos jest nie tak to jak tu byc spokojnym :crazy: Chyba ostatnia z połówkowym jestem co? :-(
Ja tu jakby nie patrzec od 15 tc ani usg, ani badania, ani sluchania serducha.. Tylko te badania krwi i moczu, no i toxo..
No nic juz tuż tuż, myslę , ze jednak po tym usg juz sie uspokoję jak wszystko bedzie ok..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry