tunia23
najszczęślwsza
Dzien dobry
No to moj ma wolne a ja juz mam ochote wyjsc z domu

Wykonczy mnie do konca dnia dzisiejszego:-)
Amandla a skad Ty jestes????Bo ten Nałęczów to i blisko mnie jest:-)
Nic mi sie nie chce naprawde, ale sprobuje cos pozytecznego zrobic dzisiaj bo ile mozna:-)
Mojego brata ciotecznego zona urodzila wczoraj dziewczynke wazyla 3800:-)ale problem byl bo dostala krwotoku cos z lozyskiem bylo nie tak ale naszczescie juz jest ok bedzie sie nazywac Weronika:-)
Ah zapomnialam dostalam dzisiaj sniadanko do łózka

No to moj ma wolne a ja juz mam ochote wyjsc z domu

Wykonczy mnie do konca dnia dzisiejszego:-)Amandla a skad Ty jestes????Bo ten Nałęczów to i blisko mnie jest:-)
Nic mi sie nie chce naprawde, ale sprobuje cos pozytecznego zrobic dzisiaj bo ile mozna:-)
Mojego brata ciotecznego zona urodzila wczoraj dziewczynke wazyla 3800:-)ale problem byl bo dostala krwotoku cos z lozyskiem bylo nie tak ale naszczescie juz jest ok bedzie sie nazywac Weronika:-)
Ah zapomnialam dostalam dzisiaj sniadanko do łózka

, ja z tym moim nieszczęsnym zębem sie w chyba nigdy nie wybiore
Może inaczej, wybiore jak juz bedzie masakra i nie bede miala wyjscia, taka własnie jestem głupia
WYniki krwi i moczu idealne wiec chyba nic tam z niego sie wylazi , nie boli póki co..ale jak walnie to pewnie bedzie do stracenia. Alez jestem głupia, nic nie poradze.
ja miałam w sumie 4 zęby ze znieczuleniem robione (1 kanałowo, reszta to mniejsze dziurki), a potem kolejne bez znieczulenia, tylko borowanie z woda i noc nie czułam, a ubytki były spore 
), wieczorkiem obrobie fotki, zrobie opisy i pomalutku zaczynam wsytawiac, bo trzeba miejsce robić ;-)