reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

vill - hahaha przy twoim domku domek moj i mojej mamy wyglada jak rudera rozwalajaca sie hahahahahahahahahaha

wieczorem wrzuce fotki ;] bo maz musi mi z kom na kompa przeslac ;>a teraz w pracy przesiaduje haha

reklama
witam porannie;)
atomówka, a o jakiej sukience myślisz?
ładne gotowe są tutaj, może coś znajdziesz:

Sukienki wieczorowe - 9fashion sklep firmowy - odzież ciążowa, moda ciążowa

Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.
TKANINA -

http://www.mamaija.com.pl/uploads/images/544/New_Year_Europe.pdf

http://www.bebefield.pl/Spodnice/index.php

http://torelle.pl/sukienki-c3690.html

Zmywarka pierze na błysk, małżon zachwycony zmywarką, ja zachwycona małżonem ( z zawodu prawnik, więc tez nie techniczny:) Dzisiaj mija 3 lata odkąd się poznaliśmy:) obmyślam co pysznego przygotować na wieczorną kolację, szkoda, że bez winka tylko przy soku z marchewki:D

Ostatnia edycja:
Witam!

MaMicurina pij dużo wody - pomaga przy bólu głowy :tak: ja się wczoraj męczyłam, ale chyba cos musi się z pogodą dziac, bo sporo osób na bóle głowy sie uskarżało...

Nocka przespana (Dobrusia od początku tygodnia przesypia całe noce - nareszcie się doczekałam, tylko ciekawe na jak długo ;-)), dziś tez siedzimy w domku, bo mała nadal m paskudny katar i wolę żeby posiedziała te kilka dni w domku niż znów miało się jakieś choróbsko z tego wykluć...

Miłego dnia!

cześć mamuśki. Jak wy i wasze brzuszki dzisiaj? ja wstałam w fatalnym nastroju, ale już jest trochę lepiej. Dziś siedzę w Gdańsku u mojej mamy, bo wieczorem młody zostaje z babcią a my idziemy na urodziny do koleżanki..

Trzymajcie się dzisiaj i nie dajcie się zmianie pogody!! (od jutra ma być totalna zmiana .. wiatry, deszcze.... :( )

Witam
Ja już byłam u krwiożerców, oddałam wiadro krwi i szklanke siuśków...
Kupiłam sobie po drodze święży chlebek i makrele w pomidorach i sie zajadam... Wiem wiem konserwy należy w ciąży ograniczac ale to jest takie pyszne.... mniam mniam
ZA chwile uruchomie zmywarke ogarne kuchnie i pójde grzecznie do pracy. Dziś do 18 a poźniej dobpiero w środe ide (rano do lekarza a pożniej do pracy) przez te 4 dni wolnego mam zamiar upiec pierniczki. Tylko muszę kupic foremki bo te co kupiłąm rok temu mi się rozlazły :(

A wy jakie macie plany na dzsiejszy dzień??

No wszystko pięknie, ładnie - tylko że mój i tak w domu nie pali (prędzej bym chyba zabiła niż się na to zgodziła) - pozostaje mu podwórze, a zimą kotłownia. A jak powiem,, że jako palący ma sie do dziecka nie zbliżać, to będzie miał świetną wymówkę, żeby się dzieckiem nie zajmować - tylko czeka na jakiś dobry pretekst.
:no:

Vill to faktycznie ciężki facet - mój M czeka na Zuzankę strasznie - cieszy się jak dziecko i jakbym mu zabroniła brać małą na ręce to by on chyba jak dziecko płakał :-)

Dziewczyny macie już jakieś plany na Sylwka?
Ja właśnie mam. Idę na domówkę z przyjaciółmi do wynajętego domu ale to pojawia się problem
Strój ...
Szukam na allegro jakiejś sylwestrowej sukienki ale jakoś nic w oko mi nie wpadło
Nie ma żadnych sklepów które mają asortyment dla kobiet w ciąży jakiś inny. Nie ma fajnych, połyskujących, świecących, sylwestrowych sukienek
Możecie coś poradzić ??

Atomówka wow.... Ty już tak odlegle plany masz :-) ja tam się modlę byle sylwka nie spędzić na porodówce ;-) ale tak całkiem serio i my pewnie na jakąś domóweczkę się wybierzemy ale ja kieculki pewnie kupować nie będę - finanse nam się ostatnio spsuły i trzeba oszczędzać... ale dziewczyny podały Ci kilka ciekawych pomysłów :-) zazdroszczę sama bym chętnie powybierała :-)

Amandla gratuluję Mężulka :-) nie dość, że adwokat to jeszcze w domku zrobić potrafi :-) dobrze Ci się trafiło pewnie się nagadać w domku nie możecie :-) mój pracuje w labolatorium pomiarów badań nieniszczących - całe dnie w tych swoich cyferkach albo w necie - nieraz ciężko z nim w ciągu dnia słowo zamienić bo jakby język mu wycieli - chyba , że włączę swoje ultradźwięki :angry: albo jedzenia nie dam :-D wtedy zaczyna ze mną rozmawiać :-)

Wy mówicie o różnym jedzonku a ja ostatnio mam fazę na jabłka i kiwi :-D:-D:-D:-D i sok pomidorowy :-D:-D:-D:-D pychota :-D

Lina, mąż nie adwokat, wręcz przeciwnie po drugiej stronie sądowej "barykady" stoi, więc jesteśmy idealnym przykładem przyciągania się przeciwieństw ( przynajmniej zawodowych:)
my też sylwestra pewnie spędzimy w domu swoim lub znajomych, zwłaszcza, że moja psiaspióła jest też w ciąży w 4 miesiącu z bliźniakami, a towarzystwo sylwestrowe z zeszłego roku też ciążowe aktualnie ( bodajże 3 miesiąc), a jedna para ma termin na listopad:)
nazwa miejsca pracy Twojego męża jest niesamowita, brzmi prawie jakby zajmował się tajnymi procesami rodem z Krucjaty Bourne'a:D rewelacja!
Lina czy to Tobie miałam kiedyś sprawdzić termometr jaki kupiła moja siostra dla dziecka, bo wstyd przyznać, ale nie pamiętam komu tę informację obiecałam...:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry