Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mata- chcialam podziekowac ;] serdecznie i bardzo chodzi mi o buraka ;] bo 3 tygodnie temu mialam wyniki krwi do duuuszy tzn wsyztskie poza dolna albo w dolnej granicy a po kuracji z burakiem (nie forte tylko zywklym) mam wsyztsko na srednim poziomie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a wydaje mi sie ze ty o tym buraku wposminalas wiec dziekuje slicznie ;]
Chrzcinyyy... no właśnie... My z mężem sie zastanawiamy nad chrcinami w Wielkanoc. Jak mały urodzi się w terminie czyli 2 marca to będzie miał już 5 tygodni... A poniedziałek wielkanocny to taki ładny dzień na chrzciny...
M zaraz wybywa na zakupy...
U mnie chrzciny w sierpniu, jak do Polski polecimy. Mam nadzieję, że da się wszystko wcześniej na odległość załatwić.
Brzuch mi strasznie przez ostatnie dni urósł. Mam nadzieję, że na razie trochę przystopuje, bo w samolocie świra dostanę z takim wielkoludem z przodu.

zmarł dzisiaj mój dziadek i poszłam na różaniec na koniec różanca naskoczyła na mnie jakas kobita że co ja tutaj robie że w ciąży sie nie chodzi itp wydarła mnie prawie na siłe na zewnątrz i zaczęła cos jojczec że mam jutro nie przychodzic bo w ciązy sie nie chodzi na pogrzeby bo jakas jej tam Jadźka czy któś źle skonczył ;/
tak mnie zdenerwowała :/ o co to chodzi to już kobietom w ciąży nie można isc na pogrzeb czy co ;/ takie niby katoliczki a w jakies głupie zabobony wierzą ;/ Każdy ma prawo chyba pożegnac bliską osobe. wrrrrrrr taka jestem wściekła . Musiałam sie komuś wyżalic :-)wyrazy współczucia...to zależy czy wierzysz w takie sprawy czy nie...jeśli nie to nie ma się czym przejmowac...tak sądzęHej dziewczyny musze sie komus wyżaliczmarł dzisiaj mój dziadek i poszłam na różaniec na koniec różanca naskoczyła na mnie jakas kobita że co ja tutaj robie że w ciąży sie nie chodzi itp wydarła mnie prawie na siłe na zewnątrz i zaczęła cos jojczec że mam jutro nie przychodzic