Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Angel czy Twój mąz jest zawodowym kucharzem, czy amatorem pasjonatem? tak czy inaczej zazdroszczę![]()
A bo to tez nie tak, ze pracuje w kebabie czy cos, bo najpierw pracował w restauracji na Nothing Hill, a potem go ściągnął przełożony co sie przeniósł do swojej restauracji w samym centrum Londka
I na chwilę obecną jest juz chefem de partie ( a bo w tych zagranicznych restauracjach jest cały ranking szefów kuchni) co jest już naprawde czyms w tak którkim czasie.
Cóż najwyraźniej trafił na swoje powołanie - a to, że w zawodzie w którym nikt- nawet ON SAM w życiu by się nie spodziewał- to może na tym to życie polega ;-)Tricia ja czegoś nie kapuje ... gdzie Ty lecisz ??![]()
Mi się marzą chrzciny w Wielką Sobotę...
Tak jest!a tej babie trzeba bylo powiedziec ze sie ciezarnym nie odmawia bo tego kogos myszy zjedza

A co do zadyszki to kurcze straszną mam teraz kondycjęCzwarte piętro to dla mnie wyzwanie i zawszę się zasapię , a jak już wlezę to muszę chwilę odpocząć ...
No i znowu mi się zwiększył apetyt ... a myślałam że więcej nie można już jeść![]()

Hej dziewczyny musze sie komus wyżaliczmarł dzisiaj mój dziadek i poszłam na różaniec na koniec różanca naskoczyła na mnie jakas kobita że co ja tutaj robie że w ciąży sie nie chodzi itp wydarła mnie prawie na siłe na zewnątrz i zaczęła cos jojczec że mam jutro nie przychodzic bo w ciązy sie nie chodzi na pogrzeby bo jakas jej tam Jadźka czy któś źle skonczył ;/
tak mnie zdenerwowała :/ o co to chodzi to już kobietom w ciąży nie można isc na pogrzeb czy co ;/ takie niby katoliczki a w jakies głupie zabobony wierzą ;/ Każdy ma prawo chyba pożegnac bliską osobe. wrrrrrrr taka jestem wściekła . Musiałam sie komuś wyżalic :-)
. 

ale jakos nie ma duzego problemu niema drinkow- nie ma papierochow