Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No na macierzyński musisz isc koniecznie 2 tyg przed terminem, i ciągniesz go przez 6 miesiecy. Ale jak cchesz mozesz isc wczesniej tylko ze z dzieckiem pozniej siedzisz króćej.yyy jak na macierzynski 2 tygodnie przed?? a nie po idzie sie na macierzynski ???
ja tez mam najlepszego męza i nie moge narzekac ani trocheja muszę przyznać, że nie mam nigdy problemów z moim mężusiem. Zawsze mówię, że trafił mi się jak ślepej kurze owies, jest mega kochany, czuły, pracowity no i cierpliwy.
ja juz ostatnio bylam u kosmetyczki bo nie mam jak sie ulozyc a jestem perfekcyjnie rozciagnietaja tez nie spie jeszcze, wlasnie sie objadlam tostami i ide pod prysznic, pedicure wypada zrobic ale chyba juz bedzie ciezkawo![]()

słowa mojego meżczyzny"najwyrazniej potrzebujesz czegos wiekszego"

caly wieczor sie smialam:-)halo :-)....mnie moj tez podziekowal za rogala w ten sposobDzien dobry
MaMicurina ranny ptaszku witaj:-)
Ja oczywiscie nie moge spac bo moje male mi nie daje impreze chyba sobie urzadzila u mnie w brzuchu:-)
Mężczyzna wyszedł do pracy nie koniecznie pocieszony tym faktem ze musi wychodzic
Zamowilam rogala miedzy nogisłowa mojego meżczyzny"najwyrazniej potrzebujesz czegos wiekszego"
caly wieczor sie smialam:-)

Lina podskoczyłam do H&M fajne wyprzedaże ale jak dla mnie dużo lepsza oferta dla chłopców![]()
Moja laska będzie w brązach, beżach, żółtych, granatach i do tego intensywnych różach popylać - nawet mój M stwierdził, że dość męskie ciuszki jak na małą księżniczkę :-)a takie znalazłam :-):-) ile macie ciuszków na rozmiar 56??? bo mi się wydaje, że już skompletowałam ten rozmiarek - nie mam tylko ciepłych, welurowych pajacy i śpiochów z niego z niego ale czy koniecznie są potrzebne jak się nigdzie przez pierwsze tygodnie i tak chodzić nie będzie???? Doświadczone Mamusie pomóżcie :-)
ale za to mam auchan no i wczoraj bodziaki za 4,99 - świeżo przecenione pokupowałam- fakt made in china - ale jak na domowe są w sam raz :-) ze dwa się nawet na szpital kwalifikują :-)