Kasiurek1983
Fanka BB :)
hmm kurde u mnie dziewczyny jak sżły to przynosily wniosek o urlop macierzynski jak juz urodizly dziecko a na l4 byly caly czas hmmmm stad moje zdziwienieNo na macierzyński musisz isc koniecznie 2 tyg przed terminem, i ciągniesz go przez 6 miesiecy. Ale jak cchesz mozesz isc wczesniej tylko ze z dzieckiem pozniej siedzisz króćej.
ja wczoraj tez gimnastyke robilam malnelam sobie na fiolet i go bede ciagla do porodu chyba haha bo nie bede w stanie porzadnie zmyc tego koloru wiec zmyje co bede umiec i nowa warstwe dam u nog ;pufffff pazury pomalowane, nie powiem troche sie nagimnastykowac musialamtrzasnelam sobie sloneczno-zolty
kolorek, ale jak ja je pomaluje nastepnym razem to niewiem....
widze, ze juz wszycy spia... mily snow kochane![]()
ale deszcz czy snieg ??I zaczeło padac pytam sie tylko po co??![]()
ja wstalam po 8 synek mnie obudzil hihi , teraz jemy parowki i ja pije herbate imbirowa z cytryna i miodkiem ;] dzis do mamy jade bo jutro do gina w sprawie posiewu i calej reszty i juz mnie to meczy nastepna wizyta 28 grudzien
ai w czoraj malz dal kartki swiateczne do wywołania !!!! cud na ziemi haha bo on to zawsze na ostania chwile apotem jak robimy turne po gosciach to dajemy kartki w tym roku jest szansa ze wyslemy poczta hahaha
trzasnelam sobie sloneczno-zolty
w koncu wstala z tatusiem kolo 7 podjadla platkow i wrocila do mnie do wyrka i spi do tej pory, szok!
W nocy tak dudniło ze mysłałam ze okna wyrwie. I teraz znowu....drzewa juz poziomo, śwista, dudni, do tego szaro i ponuro i zimnoooo. dobrze ze do pracy idę dopieoro na 18 i tylko na 3 godzinki.