reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hej,

ja po śniadanku, oj wyspałam się super. pogoda cały czas ładna i piękne słoneczko. co do twardego brzucha, wieczorami mam taki kamyczek, teściowa mówi, że brzuszek jest zmęczony i to prawda. Musze skoczyć na pocztę, leniwy listonosz nawet wczoraj nie próbował zadzwonić do mieszkania tylko zostawił awizo. Po południu, po pracy mężulinka jedziemy do Puław- do mojego domku :)

MaMicurina,Vill, Inamorate powodzenia na wizytach, przynieście dobre nowiny

Hejo:-D
Obudzilam sie dopiero:-)
Co do włosów to ja farbuje w domu mam czarne wiec duzych filozofii nie trzeba zeby je pomalowac kiedys mialam blond pasemka i wygladalam tak ze lepiej nie pisac:-)
nusia ja mam podobne plany do Twoich bede juz sprzatac swiatecznie, no kiedys trzeba zaczac:-)
Powodzenia na wizytach dziewczynki:-)

A ja nie muszę dziś sprzątać - mój M wczoraj mnie praktycznie po całości zastąpił :-D:-D:-D:-D:-D dziś może nasi znajomi przyjdą - wie, że to dla niego się dobrze skończy bo napewno sobie z Mężem koleżanki popiwkuje :-D:-D:-D
a tak jakby brudno było a ja nie miałabym sily lub weny gotowa bym była odwołać dzisiejsze spotkanie :-D:-D:-D się dzieciak wystraszył i poogarniał tylko odkurzanko sobie na dziś zostawił po pracy :-D:-D:-D:-D chyba będę ich częściej zapraszać :-D:-D:-D:tak::tak::tak: zbieram się powoli na zakupy - a mi się nie chce taaaaak strasznie :dry:
Tunia a gdzie kawa i parówki??? :-)

o widze ze tu dzis wszytskie sniadanko pozno jedza :) ja wstalam rano ale dopiero zjadalam sniadanie przynioslam sobie gorace buleczki i zjadlam z serem i miodem mniam mniam :)
nawet udalo mi sie juz tunike przerobic bo miala takie mega dlugie rekawy wiec je wkoncu a mam ja chyba juz 4 lata obciac - nie chodizlam w niej wcale bo mnie wkurzaly a dzis moze na impreze sie w nia ubiore :)

ja do kawy zakupilam sobie na pozniej paczka :)

powodzenia na wizytach ;]

bierecie cos na twardnienie brzucha czy czekacie az samo minie ?
ja wlasnie zjadlam chyba z kilo pomaranczy bo mi maz kupil wczoraj swieze wiec stare zpaasy musze zjesc bo juz sie takie nie fajne robią !

sprztac dzis nie bede jutro maja goscie przyjsc wiec maz posprzta wieczorem ja wole sie oszczedzac , te 2,5 miesiaca do rozwiazania ;] bo jakos nie wierze ze do 39/40 tc dotrwam

reklama
dzien dobry.

mamy cukrowe, ktore juz wiedzą co i jak...
jakie macie normy na czczo i po posilkach?

moj cukier dzis lekko za wysoki;|

lecę ogarniac co sie da, a żeby gości ladnie przyjąć.
dbajcie o siebie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry