chyba sprzataja:-) ja tez muszę ale jakoś nie chce mi sie wstac spod tego kocyka:-)Gdzie wszystkie kobity są ? Czyżby święta Was pochłonęły bez reszty?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba sprzataja:-) ja tez muszę ale jakoś nie chce mi sie wstac spod tego kocyka:-)Gdzie wszystkie kobity są ? Czyżby święta Was pochłonęły bez reszty?
. Kupę rzeczy mamy do zabrania (prezenty;-)), a największą walizę akurat pożyczyliśmy i musimy się w małe jakość zmieścić. Nie lubię tych ostatnich dni przed wylotem, bo zaraz się pewnie okaże, że coś jeszcze trzeba załatwić, coś kupić, coś cośtam. Już bym chciała siedzieć w samolocie, ale to dopiero jutro wieczorem.
) - rano juz żadnego buziaka nie dostałam, jak wróciłam, on pojechał (piątek, więc służba w barze) zdawkowo mnie cmokając - widać, że nieszczęśliwy człowiek...mam wiescie od Ajako rozlozyla ja i core i w dodatku komp padl ale kazala pozdrowic marzec co tez robie ;]
Mnie dziś troszkę mdli, i pije mięte- nie wiem może maluch gdzieś tam mnie naciska.
popatrzcie co mi maz wyslal ;/ Tak nie wyprzedzaj ciężarówki - Moto - WP.PL ci kierowcy chyba na piechote do czestochowy isc powinni
.
Super że tak Ci się ładnie sprzedało - należało się za te godziny pracy 

od jakiegoś czasu i jest coraz gorzej - myslicie że to przez rozluźnianie się kości ??miednica mnie bolala a tylek to chyba nie od rozchodenia sie spojenia -hmmmA mnie tyłek boliod jakiegoś czasu i jest coraz gorzej - myslicie że to przez rozluźnianie się kości ??