• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Aha... no w sumie tak powinno być....

Kasiurek
my z lastpetunią się na wagę żaliłyśmy a Ty się nie pochwaliłaś, że też tak ruszyłaś do przodu... coraz bardziej sądzę, że to nie jest zależne od nas tylko od cudnego PCO... :dry::dry:

Witam się z Wami
Śnieg ciągle obecny więc się cieszę
poza tym płaczę cały czas od kataru i generalnie kiepsko się czuję...

Bozienka widzę, że sanki Ci nie straszne, skoro przez płot skaczesz...

Dziewczyny Wy tu się szykujecie do porodów? przecież mamy napisane w tytule, że jesteśmy MARCÓWECZKI, ja przed marcem nie zamierzam się rozpakowywać, zwłaszcza że się jeszcze nie spakowałam - do szpitala...
nie wyobrażam sobie sytuacji w której mąż mnie pakuje - mogłoby się okazać, że w torbie jest tylko jasiek i kapcie :-p

a ja się spakuję przed sylwestrem :-):-):-) jak koszule i szlafroczek sobie zamówie :-) na glant picuś cała moja torba będzie - tylko dzieciątko zacznę po nowym roku pakować - tak żeby uprać to wszystko i przeprasować już w nowym roku :-)

Lina skoro sama będziesz wyszykowana to kto wie czy zdążysz to wszystko poprać i poprasować... ja się biorę w styczniu za torbę swoją i za Dzidziusiowe rzeczy też, żeby potem nie było...:-p

a ja się spakuję przed sylwestrem :-):-):-) jak koszule i szlafroczek sobie zamówie :-) na glant picuś cała moja torba będzie - tylko dzieciątko zacznę po nowym roku pakować - tak żeby uprać to wszystko i przeprasować już w nowym roku :-)
ja 3 ide do pitala , wiec ja sie pakowac juz 3 raz bede i czwarty do porodu ;p haha mam wprawe juz ;p

Lina skoro sama będziesz wyszykowana to kto wie czy zdążysz to wszystko poprać i poprasować... ja się biorę w styczniu za torbę swoją i za Dzidziusiowe rzeczy też, żeby potem nie było...:-p
ja po powrocie ze spzitala bede pakowac 3 torby tak tak 3 ;p

1. - dla mnie do spzitala z ubraniami,lekarstwami, recznikami i czajnikiem,kubkiem sztuccami termometrem itd ;p
2 - dla mnie i dzidzi czyli podklady poporodowe, majtki jednorazowe, wkladki powiedzmy połogowe,podpaski, dla dziecka pampersy, chusteczki i mleka bo przy cc trzeba miec 6-8 buteleczek mleka i dwa smoczki dla dziecka- aczkowiek mam nadzieje ze przystawa mi syzbko do piersi dziecko ,wkladki laktacyjne, recznik dla dziecka, tetry (tę torbe maz przynisie jak przyjdzie czas kiedy bede miala cc
3 - torba na wyjscie dla mnie i dzidzi spodnie dresowe luzne -bo szef bedzie uwieral na pewno, bluzka luzna stanik z usztywnieniem, dla dziecka ubrania i spiworek czy tak kombinezonek.

wiec wyjde ze spzitala jak z hotelu z walizkami i dzieckiem ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry