• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam kobietki :-)Bałam się złych wieści dzisiaj ale okazuje się ze złe czy dobre będą po nowym roku.
Miałam koszmar dziś śniło mi się ze mi pesser wypadł i zaczęłam krwawić i tylko mówiła jeszcze nie teraz i się obudziłam.......
Marzy mi się generalne sprzątanie :-(uwielbiam a nie mogę i czekam aż mój znajdzie czas i mi pomoże. Muszę zapomnieć o szorowaniu fug i myciu kafli w łazience itp.:-(Dzieci dostały dzisiaj telewizor z sypialni i zadowolone u nas jakoś pusto ale nie chce telewizora w sypialni a mój by z chęcią kupił.Ja za pakowanie to wezme się w lutym bo w styczniu pod koniec remont i muszę zresztą dla malucha komodę zamówić jeszcze i szafkę do łazienki i egzaminy od stycznia się zaczną.Jakoś dużo na styczeń.Wczoraj zamówiłam pieluchy tetrowe na allegro i na razie nic nie kupuje listę uzupełnię sobie w styczniu co mi potrzeba.

reklama
eee ja mam zamulenie
tylko resztę pierników polukruję i nic więcej robić nie zamierzam, jestem chora i brzuszek mnie boli i w ogóle Święta idą... trzeba się zrelaksować :-pmamuśka bigos warzy i mięsa piecze, a co ja jej będę w gary smarkać...
mata jak zwykle pełna energii, tylko pozazdrościć
monika takie sny potrafią cały dzień zepsuć ale przecież sen to nie rzeczywistość

dziendobry dziewczyny :D

mata- alez Ty pracowita dzis, ja niedawno z wyrka wstalam:zawstydzona/y:
bozienka- Ty to szalona jestes, skakac przez ploty z tym Twoim brzucholem....
ewstra- my tes swieta w uk, sami i jeszcze T pracuje w wigilie do 19, robimy sobie skromne swieta we dwoje....

ja tez w styczniu mam zamiar wszystko popakowac dla siebie, porac ,poprasowac i zrobic torbe dla malucha... w lutym to juz wydaje sie mi, ze trzeba byc gotowym...

u nas sniegu nie ma i zapewne nie bedzie, jutro jedziemy kupic choinke i ogolnie zakupy porobic... juz widze ta masakre co bedzie w sklepach....

a dzis jeszcze jedno pranoko zrobie, lazienke wyspri zatac i lodowke umyc musze :happy: a sierciuchy na dwor zabrac, na porzadny spacer

Mata to ma energii tyle co my wszystkie razem wzięte :-D
A ja nic nie robię :-p na wigilijną obiado-kolację idziemy do cioci M - mieszka klatkę obok a w niedziele jedziemy do moich rodziców na dwa dni świąt ... Już mi ślinianki pracują na myśl o tych smakołykach :-)
Będzie dużo osób , więc na pewno będzie wesoło ...

Jutro jeszcze porobię jakieś ostatnie zakupy żeby we wtorek lodówka nie świeciła pustką i nie kiwnę już nawet palcem :-)

mata dziś się chyba ze mną podzieliła energią, bo jak tylko wystawiłam młodego spać, to wysprzątałam całą kuchnię (łącznie z umyciem frontów!), wygoniłam kurz z półek, a teraz odkurzam podłogi w domu :-D

Ivi fiu , fiu :-) Dobrze dobrze - teraz podaj dalej :-D
Może być do mnie - to sobie poprasuję :-D Idę dziś na jogę - trochę się zrelaksuje , ale to chyba będą jedne z ostatnich zajęć :confused:

No próbowałam z rana doczytac ale nie dało rady ;-)
Praca widze u Was wre..
Ja popakowalam wszystko u tesciowej co moje, i ogarnelam pokoj w ktorym bylam- mam takie zakwasy ze nie moge wstac :no: Chociaz noc przespana od tej 3 do 11.. MULI mniee..
U mnie w domku za to juz choinka gotowa, swiateczne dekoracje- ale nastrój super :-)
TO JUZ POJUTRZE!

dżem dobry;]

poczytałam, poczytałam, ale głównego nie doczytałam...
rozprasza mnie chyba wyjąca dziewucha z rozmów w toku. :) masakra;o
ja dzis też skoczny dzień, sprzątanie, gotowanie, bla bla...

a obecnie nie chce mnie się niiiiiiiiiic, a niiiiiic...
po za tym jestem wciąż głodna od kiedy mi się ta durna dieta zmienila.;|
nieeee najadam się!

do fryzjera trza chyba się wybrać... no ale to po nowym roku.
Fryzjer i torba w drugiej połowie stycznia:P

My w tym roku kompletnie świąt nie czujemy... co jest strasznie dziwne, bo ja zawsze miesiąc przed zaczynam wariowac na samą myśl o świętach... :)
Doszliśmy do wniosku,z e to pewnie dlatego, bo juz nie mozemy się doczekać konca lutego/początku marca (wtedy mamy nadzieję na ukochanie malucha):P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry