• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
no na obciążeniu jest norma 140 po 2 godz...

mnie chodzi o to,z e jak juz dostalam glukometr to godzine po posilku mam norme 120, a juz kilka razy spotkalam sie z tym, ze dziewczyny mialy do 140 po posilku;| gdybym ja mialka do 140 to moglabym chyba jesc wszystko;|
mierzenie na czczo i godzinę po 3 glownych posilkach - wiec 4x muszę dziabnąć palucha dziennie.
chociaz ostatni tydzien to było i po 10 razy jak mnie wkurzaly te zmiany w minute o 10-15:P

Manta- a masz nowy glukometr ? - jesli tak to czy jest skalibrowany ?
-jelsi uzywany czy jest skalibrowany ?
- czy bateria jest nowa -nowa wsadzona przy tobie ,czy jest moze uzyta w sensie ze byla juz uzywana ??

moja mama cukrzyk i tez ma glukometr i takie chocki jej sie robily jak ona nie miala skaliborwanego glukometru , albo jak bateria byla na polowie lub pod koniec wyczerpania

Dziewczyny ile kupujecie koszul do szpitala????:-)

Ja mam dwie mm nadzieję, że wystarczy :tak:

Ja właśnie od znajomych wróciłam nic mi się nie chcę, w sklepach ludzi jakby coś za darmo rozdawali:baffled:
Jeszcze idę do brata zajrzeć co tam słychać i chyba spać, bo już mi coraz ciężej heh :crazy:
A jutro wielkie porzaki i ubieranie choinki no może w końcu poczuję święta:-D

Dzien dobry:-D
Chryste ile Wy piszecie:-)wczesniej byłam na bierząco a teraz musze nadrabuac 10 stron:-)Ale to wszystko przez mojego meza jakos jak jest w domu mam tyle zajec ze szok:-D
Pospalismy dzisiaj do 11:szok:
Pozniej poszlismy do urzedu skarbowego bo mielismy pare spraw do zaltwienia dojsc doszlam ale zeby wrocic powiedzialam ze nie wracam stanelam na srodku chodnika i powiedzialam ze dalej nie ide:-)dobrze ze moje L brat blisko pracuje akurat prace skonczyl i przywizol nas do domu:-)
Ciekawa jestem co jutro wymysli moj kochany mezczyzna i gdzie mnie wyciagnie:-)
Co do tematu koszul to ja jeszcze jedna kupie jedna juz mam:-)

Kasiurek -nowy, był przy mnie rozpakowany z nowego pudełka, ma nową baterię... wszystko skalibrowane itd. dlatego nie pojmuję dlaczego tak to wygląda.
to mierz tylko tyle ile trzeba ;] i juz a jak bedziesz na wizycie to powiesz co i jak ;] aczkolwiek wydaje mi sie ze zdrowa dieta wystarczy nie trzeba siekluc 10 razy opuszki palcow beda cie bolec kobieto ! aaa i nerwy tez podnosza cukier- sprawdzone na mojej mamci -niesety

reklama
Kasiurek -od wczoraj przystopowalam z tym kłuciem:P. ale zdenerwowal mnie fakt różnicy w niecałą minutę az o tyle. Zobaczymy co powie za 2 tygodnie ten wstretny babsztyl:))) dziękuję;-)))
musze opanowac nerwy - to fakt:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry