Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie sie dowiedzialam ze wyruszamy po choinke jutro:-)Zachcianka mojego L chce miec zywa no wiec prosze bardzo:-)

Dziewczyny ile kupujecie koszul do szpitala????:-)
No a ja przylece w 27 tc i nie wiem co z moim badaniem na cukrzyce ;/
A w dusze ...
Co do koszul, nie wiem moze 2 wezme ale tu po 6 godzinach jak jest ok wykopuja do domu![]()

Kamila mnie ostatnio strasznie kondycja pada ... Mam straszny problem żeby wdrapać się na czwarte piętro .. a przecież co dzień wychodzę![]()
4 piętro to dla mnie Himalaje 
Mini - miałam badanie 75g i zadnej powtórki...mimo iz przed badaniem w sumie nie spalam ze 3 noce i obżeralam sie slodyczami dzien przed jak szalona... z resztą podziębiona tez byłam ;| szkoda, ze nie każą mi robic powtorki... jakos jestem swiecie rpzekonana, ze wyszłoby mi po 2 godz mniej niz 140.
kamilaedi - to juz teraz wiesz czego Twój chłop taki przytulaśnypączkowa pupa - słodka pupa
))

), a ona jeszcze z tych co siądą i nie interesuje się co dzieci wyczyniają, myslałam, że zaraz zacznie mi z uszu dymić
dobrze, że na roraty zaczęlismy sie szykowac z Dobrusią to się zawineła, a ja szybko pozbierałam zabawki... a teraz padam - chodze na małysza, bo nie daje rady sie wyprostować... mam nadzieje, że do jutra odchoruję i będę na chodzie, bo okno i firanka u Dobrusi została ;-)
Tylko nie zaraz po świętach 

padłam ... ale fakt czasami mam ochotę po drodze paść na kolana :-)
a co tam się martwisz o pupę dla pączków warto się trochę poświęcić :-)
pupa i tak juz urosla...
a najgorsze jest to, ze mam jeszcze dwa i prowadze walke sama z soba(dla T mialy byc, tzn jeszcze sa) ale niewiem jak to bedzie