• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

a ja mam żywą choinkę i póki co są na niej powieszone 3 spalone pierniki :-):-):-):-):-):-)

Moje pierniki nie wyszły... Mata jakbyś miała chwilkę czasu wrzuć przepis na swoje pierniczki... Może bym jutro albo w sobotę choć mała porcję spróbowała zrobić - już się pochwaliłam , że upiekłam a można na nich zęby połamać :dry::dry: Bardzo grzecznie proszę :-):-):-):-)

Kamilaedi dziecku pączka odmawiasz??? Nie wolno :-) jedz Kochana :-) ja tam po wczorajszym dniu pierogowym dziś jeszcze 8 wrąbałam :-):-):-):-) miałam chęć a co ;-)

reklama
Nie wiem która z dziewczyn pisała o syropie DROSETUX ale ja go brałam i nic dzidzi po nim nie było a kaszel przeszedł no i pisze że można w ciąży brać :))

a ja dzisiaj z teściową zrobilam dwa placki, pierogi i uszka i padam na ryjek, próbowałam was doczytac ale tyle piszecie że się nie da nadrobić :))
a co do wchodzenia na 4 piętro to ja również mam tą przyjemność :/ ehhh ja to już na 1 piętrze wymiękam a co dopiero wejśc na 4 chyba z 10 minut mi to zajmuje :/ ale pielęgniarka ostatnio u gina mi powiedziała że się hartuje na poród, że łatwo przyjdzie i się urodzi no ciekawie czy ma racje czy coś da to wchodzenie na 4 pietro :/

a jutro powtórka z rozrywki dalsze robienie smakołyków na święta ehhhh mam już dość :/

dobranoc kobitki :))

Ostatnia edycja:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no i się wydało :-D ale M już ma plan naprawy ...
Idę spać bo już dawno moja pora minęła :-)

Lina ja Cię uduszę za te pierogi :-D znowu mi ślinianki wpadły w szał ....

mini- hehehe niezle usieliscie tam poszalec :-D
MaMi- ze nie zdrowo to ja wiem- ale mam zrobic jak one tak szyderczo na mnie zerkaja:crazy:
Lina- ty to zawsze potrafisz mnie pocieszyc, przeciez to dziecko chce te poczki a nie ja .... (pomylec ze, jeszcze 7 miesiecy temu nie cierpialam slodyczy, a teraz czlowiek pochamowac sie nie moze....)pierogow tez bym zjadla....... a i poprosze foto choinki z tymi 3 pierikami hahaha :yes:

Kamilaedi Ty się nie stresuj niedługo nam się zacznie dieta karmiącej mamy a tam są setki tysięcy wyrzeczeń - ja osobiście nie wiem jak dam rade... jak nawet czekolady nie wolno i cytrusów bo to alergeny :szok::szok::szok::szok: jedz kobieto jakbym miała też bym zjadła :tak::tak::tak:

Oj tam zdjęcie, zdjęcie jeszcze nowy trend stworze i utargi w sklepach z ozdobami świątecznymi spadną :-) a ja dbam o naszą gospodarkę :-D:-D:-D

reklama
a ja dzisiaj z teściową zrobilam dwa placki, pierogi i uszka i padam na ryjek, próbowałam was doczytac ale tyle piszecie że się nie da nadrobić :))
ale super smacznie! my zamawiamy pierogi itd:zawstydzona/y:

Mini to jak z tym lozkiem?:-D:-p

Czekałam na męża do 23 ale stwierdziłam ze usnę i dobrze zrobiłam bo wrócił o 1.00 ...hehe-co faceci mają że jak wypiiją trochę wiecej to chrapią jak wielki dziad:-)? W kazdym razie chrapanie mojego nie dalo mi pospac dluzej.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry