inamorate
marcóweczka 2012 :)
Mam pytanie: czy któraś z Was stosowała syrop DROSETUX?
niestety nie pomogę bo pierwsze słyszę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam pytanie: czy któraś z Was stosowała syrop DROSETUX?

a wiecie,z e chyba tak wlasnie zrobię... że pójdę i powtórzę badanie... a jak będę miała dowód żem zdrowa to machnę tym moim doktorkomalbo po prostu rzucę glukometr w kąt;] i tyyyyle tego
![]()
Moja gin to dmucha na zimne - czasami do przesadyno taka już jest. Jest doooobra, bardzo dobra, ale czasami mnie wkurza, ze od razu woli działac zamiast cos skontrolowac drugi raz po czasie. hehe... no cóż
)) czuje sie przy niej bezpiecznie.
Ale ta Diabetolog to za przeproszeniem porąbana baba jakaś;p
Obecnie sobie nie będę tym głowy zawracała aż tak. Po nowym roku mam wizytę i wtedy pomyślimy co z tym fantem zrobic![]()

łoj to niezbyt zdrowozjadlam lasanie + 4 paczki !! i chyba zaraz sie wezme za 5![]()

no i bardzo slusznie :-) zywe sa pachnace i piekne...dlatego ja tego roku mam sztuczna;-)Właśnie sie dowiedzialam ze wyruszamy po choinke jutro:-)Zachcianka mojego L chce miec zywa no wiec prosze bardzo:-)

Perelandra Można - to syrop chyba nawet homeopatyczny Ja stosowałam w poprzedniej ciąży
Tu masz ulotkę : piszę że można w ciąży .
DROSETUX syrop 150ml | Przeziębienia, grypa | Kaszel | i-Apteka.pl