• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lina ja miałam dwie koszule ale było mi mało - teraz szykuje jakieś 4 sztuki ... Ale ja mam cycki kapki i strasznie mi się z nich lało i musiałam się przebierać a mąż tylko prał i donosił ( byłam 5 dni w szpitalu )

Manta kurcze dziwnie z tym cukrem :dry:A może nie powinnaś mierzyć tak często ??
Paluszki masz już chyba jak poduszki na szpilki ?? :confused:

A ja po jodze - dziś była joga kręgosłupa - dała mi popalić jak nie wiem bo strasznie słabe mam plecy i ramiona ... Jutro się spodziewam zakwasów ;-)

reklama
Mini -chyba przez nerwowy tydzien i tyle kłuć palce juz sie przyzwyczaiły. bolały przez pierwsze 2 dni...teraz nic, a nic. ahah. wiuem,z e nie powinnam mierzyc tak często... ale wiedząc ze w pół minuty taka roznica jest...czlowiek glupieje i nie wie co ma wpisac do tego durnego zeszyciku ;o

No a ja przylece w 27 tc i nie wiem co z moim badaniem na cukrzyce ;/
A w dusze ...
Co do koszul, nie wiem moze 2 wezme ale tu po 6 godzinach jak jest ok wykopuja do domu;)

Ale jestem głodna jej..

Mini - mnie bolały palce pierwsze dwa dni, ale to dlatego, ze mój "karabin" ma ustawienia igły od 0 do 5 zdaje się i musiałam się nauczyć jaka długosc dla mnie najlepsza... skonczyło się na 1,5 i jest ok:P

Angel - u nas niektóre dziewczyny robily w 28 -29 tyg. zrobisz spokojnie jak będziesz mogła.

Mnie mama dla poprawy nastroju powtarza,z e kiedys nie było zadnych badan na cukrzyce itd i wszystkob yło dobrze... więcej szkody wyrządzą chyba te nerwy niż ta cała niby cukrzyca.
;]

Ostatnia edycja:
Angel im później tym chyba lepiej - bardziej wiarygodna :tak:

Manta a Ty miałaś powtórkę tego badania ?? Robiłaś glukozę 50 czy 75 ??

Wam też się tak nos przytyka ?? Podobno w ciąży to normalne ale ja nie mogę ostatnio z tego powodu spać :wściekła/y::wściekła/y:

zjadlam lasanie + 4 paczki !! i chyba zaraz sie wezme za 5 :zawstydzona/y:

angel- tu nie robia badania ta glukoza, chyba ze wykryja ci dwa razy z rzedu cukier w moczu

manta- ty to szalona z tym klociem jestes
inamorate- ja tez jutro choinka ubieram :-D
mini- moje miesnie i kondycja tez pozostawiaja wiele do zyczenia... a nigdy nie mialam z tym problemu....

kamilaedi - ​nie szalona tylko wkurkuryku!:P niech no Ci na zdrowie te zakichane pączki wyjdą!! hehe:P

Mini - miałam badanie 75g i zadnej powtórki...mimo iz przed badaniem w sumie nie spalam ze 3 noce i obżeralam sie slodyczami dzien przed jak szalona... z resztą podziębiona tez byłam ;| szkoda, ze nie każą mi robic powtorki... jakos jestem swiecie rpzekonana, ze wyszłoby mi po 2 godz mniej niz 140.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja poszalałam na allegro - kupiłam sobie 2 koszule, szlafrok, staniczki i inne rzeczy do szpitala :-D:-D a co :-):-):-) dostałam wypłatę to szaleje bo potem będzie mi szkoda każdego grosika ;-);-);-);-)

Ja choineczkę też jutro... jakie pierniki na choineczkę wieszacie??? ozdabiacie je jakoś czy takie jak z piekarnika wyszły??/

Mini na 4 piętro :-D:-D:-D i Ty nie masz kondycji :-D:-D ja bym na czworakach chyba właziła :-D:-D:-D:-D a na 2 bym sie zasapała :-D:-D

Kamilaedi dopiero doczytałam... ufff... Ty to masz zachcianki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry