reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kasiurek nic a nic;) prawdę mówiąc w całej ciąży nie czułam sie tak dobrze jak teraz :D więc byłam mocno zaskoczona, że takie rewolucje w środku się dzieją, nawet od dłuższego czasu nie miałam wyraźnych skurczów, tak jak wcześniej, może dlatego poczułam "wiatr w żaglach" i żyłam na pełnych obrotach:)
Kasiurek a Ty jeszcze w szpitalu czy już w domu?

dziewczyny piekne zyczenia!!

ze swej strony rowniez zycze, aby rok 2012 okazal sie lepszy od 2011 i kazdej z osobna; duzo milosci, cierpliwosci, spokoju, zdrowka! szczesliwych porodow, zdrowych, udanych, cudnych dzieciaczkow, wspierajacych drugich polowek i niewtracajacych sie tesciowych ;-):-D
oby nam sie wiodlo i obysmy byly meeega szczesliwe w tym nowym roku!!:-):-)

ja spadam sie szykowac i jedziemy do sis.

uwazajacie na siebie!
milego wieczoru laseczki!!

edit
Amandla- :szok: Ty lez 'kopytkami' do gory i tylko na siku do WC!!!!

I to mnie tak przeraża , że nic mozna nie czuc a szyjka moze sie tak skrócić :( Przeraza w sensie, ze tu tego nie badaja i co wtedy? Dobra nie nakrecam sie bo pojade i spale ten szpital w ramach protestu do tutejszej sluzby zdrowia :-D

Jade na miasto, milego wieczorku dziewczynki!

Kochane ja dzis dopiero teraz tu zaglądam bo rano troche zamieszania ale ogólnie Ok

Dla wszytskich marcowych mam i najbliższych wszytskiego naj naj naj na nadchodzący wielkimi krokami 2012!!!
niech dzidzie rodza się szybko ale nie jak najszybciej, niech faceci przytulają kochają i dbają!! Dla nas uśmiechu i wytrwałości nawet przy bólach krzyża.

Cześć mamusie :)

Ja wpadłam tylko życzyć wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku oby był lepszy od tego poprzedniego i nie opijcie się dzisiaj Picolo za dużo :-):-):-)

Ja sziś bez mocy chyba się położę, polatałam po miescie i mam dosc heh pierwszy mój taki sylwester jakoś wytrwam :):-)

Inamorate nie tylko Twój taki pierwszy sylwester - zazdrościłam tym co idą na bale i domówki ale w sumie nigdy w życiu bym się nie zamieniła :-):-):-) jeden można odpuścić :-):-)

Amandla
nóżki do góry - gratulacje pięknej rocznicy :-):-):-):-) romantico :-) nie martw się już teraz wszystko musi być ok - moja znajoma w kwietniu/maju urodziła w 32 tc dziewczynkę - 1800 kg :-):-) teraz śliczna duża Ania jest :-) także nie ma co się martwić na zapas:-):-)

Angel
- szkoda mi Ciebie... trzymaj się - kup sobie coś słodkiego - to pomaga :-)

Więc Kochane Marcóweczki życzę Wam spokojnych ostatnich miesięcy ciąży, dużych Maluszków, szybkich, bezbolesnych porodów i dużo, dużo uśmiechu i cierpliwości.... Zdrówka, Szczęścia i Miłości :-):-) Szczęśliwego Nowego Roku :-)

Oj dziewczyny
tam gdzie dołki i doliny .....
łapcie liny:)

Zobacz załącznik 421189

Amandla
nuda z lezeniem
jak taki pedziwart z Ciebie
ale moze własnie niezle sie zdziwisz i bedzie to dla Ciebie miła odmiana i odskocznia...
moze jakas fajna "kniga" w łapki wpadnie i czas szybki i miło zleci, a rocznica bardzo miła

Lina Inamorate
dokładnie
nie ma co zazroscic
lepkiego płaszczyka od "szampona"
"kapciucha" w "japsku" na drugi dzien
i bolacej "dyni"

kapcie, kanapa, fajny film i "odpływamy".....
no i picolo z synkiem
"chluśniem bo uśniem"
zeby nie było...
a teraz sie ubieramy i
idziemy na "wietrzenie łebka"
juz petardy trzaskaja to sobie popatrzy
...................

Amandla trzymam kciuki zeby bylo dobrze:-)
My juz w domu bede sie goscic brzoskwiniami a ze mnie taka fujara ze nawet piccolo nie kupilam a bylismy w sklepie no nic tymbarka naleje w kieliszek:-D

reklama
hej Dziewczyny
wpadam na chwilkę złozyć życzenia
najlepszego w 2012 r.
dużo radości, miłości i obecności bliskich
spokoju w tych ostatnich tygodniach
sprawnego porodu
życzliwego personelu
cudownych Maleństw

amandla trzymaj się, leż i relaksuj
Angel głowa do góry, wygoń
smutki