reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Czesc dziewczynki:-)

I ja Wam chcialam zyczyc szczesliwego nowego roku, oby byl lepszy od poprzedniego:-D
Spelnienia wszytskich marzen i łatwych porodow:-)Dla kazdego brzusia i mamusi:-D

A tak wogole to pogoda jest do d....:-)szaro i nic sie nie chce...
My w domu bedziemy mielismy isc do znajomych ale ja sie chyba juz starzeje i nic mi sie nie chce pojdziemy chyba do moich rodzicow i wrocimy do domu:-)

My zaraz będziemy lecieć ... Pewnie pojawię się dopiero drugiego .
Także uważajcie na siebie i brzuszki . Nie opijcie się za bardzo i nie tańcujcie do rana co byście na porodówce nie wylądowały ... :tak:

Hej, hej.
Ja też dzisiaj tylko na chwilkę - z rana zaspałam totalnie (dziecko ani na wc nie goniło, ani o śniadanie się nie upominało :szok:). Teraz kończymy z M dzieło skręcania mebli (zawziął się, żeby w tym roku skończyć :-D), a wieczorkiem człapiemy do sąsiadów, więc muszę jeszcze wyczarować do jedzenia coś z gatunku "coś z niczego" (bo zakupów żadnych nie robiłam :confused: tak to jest z decyzjami na ostatnią chwilę jak się daleko od miasta mieszka).

Angel :no: naprawdę myślałam że tylko u nas takie numery odchodzą - współczuję serdecznie takiego potraktowania i czekania. Oby się z następnymi wizytami (nie awaryjnymi - Boże broń!) od lepszej strony pokazali.

Maria gratuluje udanej przeprowadzki - teraz zwolnij już nieco i odpocznij dziewczyno dla Waszego wspólnego dobra

ajako jeszcze nie raz mogłabym pewnie zaskoczyć ;-) W sumie nawet jak się tu żegnam wcześnie to mało kiedy trafiam pod kołdrę przed północą.... Zawsze byłam raczej nocny marek....

Nie pamiętam, co jeszcze miałam pisać, więc już tylko:

Udanej nocy, jakkolwiek będziecie ją spędzać, fajerwerków tylko na niebie (a nie w brzuszkach)
szczęścia i radości na te nowe 366 dni
łatwych i szybkich porodów w atmosferze bezpieczeństwa i komfortu
zdrowych dzieciaczków w swoim czasie
i osiągnięcia swoich celów - spełniajcie plany i marzenia i zastępujcie je kolejnymi - coraz fajniejszymi ;-)

attachment.php

Zobacz załącznik 421097
Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz spełnienia marzeń .

Dzien dobry moje brzuchatki:-)

Ja od rana w kuchni sie krzątam, zęby zrobić cos do jedzonka. Do 21 w pracy potem na szybką imprezą do znajomych ( będa 3 ciężarne :-)) i jutro na 9 znowu do pracy...

Życzę Wam żeby przyszły rok był lepszy, łatwych i szybkich porodów oczywiście w terminie, dużo miłości od naszych połówek:-) Bawcie się dobrze przy Piccolo:-)

Hejka,

Mini przyjmują teoretycznie całodobowo bo to było coś a'la pogotowie dla ciężarnych. Szkoda tylko, że na takim oddziale przez 4 godziny nie pokazał się ani JEDEN lekarz :no: No nie zrozumiem już..

Zaraz jade tam znowu po leki.. potem cos kupic na symboliczny wieczór z moim panem, ktory jutro ma na rano podwójna zmiane ( jak i kolejne 2 dni pod rząd :/).
Dziewczyny dużo, dużo zdrówka, oby przyszły rok był Waszym NAJSZCZĘŚLIWSZYM ze wszystkich roków dotychczas :-D

Angel współczuję wizyty i czekania, myślałam że to u nas tylko tak wygląda
Maria gratuluje przeprowadzki i sił, skąd Ty je masz
Nusia Ciebie podziwiam ile Ty pracujesz...
My dzisiaj na chwilkę skoczyliśmy do ikei, kupiliśmy dywanik, narzutę i lampkę do grzesiowego pokoiku. My na imprezkę idziemy na 21, więc mam dużo czasu na relaks :-). Pewnie będę jeszcze tu wpadać, ale na wszelki wypadek, życzę Wam duuużo miłości, szczęścia, zrozumienia cierpliwości, porodów i połogów w tempie ekspresowym. Oby nam się!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry