reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam w ostatni dzien roku
Nie jestem w stanie nadrobic tych 5 dni czytalam czytalam i konca nie widzialam, widze ze dziewczyny w szpitalu wyladowaly to trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze.Tunia twoja waga mnie rozbila popadne chyba w depresje bo ja od powietrza tyje.No a u mnie przez kilka dni byli znajomi ,bylo bardzo wesolo-kilka wycieczek mielismy a teraz odpoczywam.

reklama
Witam się :tak:
My dziś pojedziemy do moich rodziców ( i siostry bo tam razem mieszkają ) więc będzie wesoło :-)

Angel do 23:30 :szok: to do której tam lekarz przyjmuje ??
Moja koleżanka kiedyś czekała na prywatnego ginekologa do 22giej - taka była kolejka :sorry2:

Maria niezłego masz powera :-) Ja dziś trochę poodkurzałam i od razu twardy brzuch jak skała mi się zrobił :wściekła/y:wkurza mnie to ...

A u mnie cd snów :-D dziś mi się śniło że urodziłam pięcioraczki :-D ... dwie pary bliźniąt jednojajowych i jedna solóweczka ...

Jeszcze pewnie zaglądnę ale w razie czego
Happy-New-Year.jpg

Mini Ty to masz ostatnio sny tematyczne :-D
Ja pamiętam tylko, że bardzo dawno temu śniło mi się, że urodziłam synka. Fajny to był sen. Pewnie dlatego teraz tak myslałam, że to będzie chłopczyk:-D. heheh chociaz jeszcze wszystko mozliwe. pomyłki się zdarzają.

nefi no i dziwi mnie to bo w sumie dużo nie myślę o porodzie :-) ale nawet M nie mówię co mi się śniło bo by mi jeszcze kazał lecieć do gna i sprawdzić :-D:-D:-D

Jak tam przygotowania do sylwestra ???

Witam kobietki:-)Ja jadę do kuzyna na 6 urodzinki a potem do wyrka świętować nowy rok :-)Mój M był dzisiaj najlepszy do mnie a może pojedziemy do kina heh.golnie ostatnio strasznie drętwieją mi ręce jak zaczynam chodzić przechodzi a zaczyna strasznie kręgosłup boleć :-(I tak źle i nie dobrze.Pogadałam z moją mama i mówi ze ona mi się dziwi ona 2 urodziła i nie chciała by już rodzić i być w ciąży.A mi się 3 zachciało to teraz mam.Ja mam remont w styczniu czekam na mebelki i będę montować ekipę do malowania (a sama bym sobie pomalowała gdybym mogła )I zaczynam wpadać w jakąś panikę że nie zdążę.
A co do snów to mi się śniło że całą noc zrywałam czereśnie i sprzedawałam (a ile się przy tym najadłam )
właśnie myślę co zjeść na śniadanko i nic mi się nie chce :-(A wiem żę muszę.I od czego ja tyje jak mało jem

Witam Was. Wiecei co ja na tym zwolnieniu to mam zdecydowanie mniej czasu dla forum niź przed.
Doris też znikneła odkąd poszła na l4.

Ja upiekłam placja zrobiłam sałatke a teraz jade jeszcze z mężem na zakupy, bo nie mam pikolo nawet na wieczór a coś sączyc musze :P

Wczoraj nam przyszło łóżeczko ale tylko ptworzyliśmy aby zobaczyc czy są wszystkie części a zamknęłiśmy pudło spowrotem bo łóżeczko zostanie złożone dopierow walentynki :D

Wam życzę miłej zabawy sylwestrowej. my z mężem siedziemy w domu, sami albo z mamą a jak ktoś przyjdzie to go też wpuścimy i jeśc i pic damy. :D

Także wszystkim dziś udanej zabawy a życzenia noworoczne jutro.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry